SAVETI ZA LEPŠI ŽIVOT

Želite da privučete ljubav ili neki događaj u svoj život? 6 načina kako to da učinite!

Zakon privlačenja jedan je od najmoćnijih zakona ovog Svemira. Radi na principu – slično privlači slično. To znači da privlačite u svoje stvarnosti iskustva, događaje i ljude koji su usklađeni s vašom energijom i vibracijama.

Želite da privučete ljubav ili neki događaj u svoj život? 6 načina kako to da učinite!

Svaka osoba i svako iskustvo koje dolazi u vaš život je učitelj na neki način kojeg ste privukli vašim trenutnim stanjem svesti, piše Gostica, a prenosi Atma.

Ako smatramo da je to istina, onda možemo aktivno promeniti i našu energiju i naše vibracije kako bismo privukli drugačiji skup iskustava ili prilika u naše živote.

Kada podižemo svoju energiju i naš nivo svesti, naša spoljašna okolina odražava isto, a naša energija počinje privlačiti novi skup iskustava.

Budući da smo kokreatori naše sudbine, imamo i moć stvoriti i manifestovati događaje u našem životu. Mi možemo poslati naše zahteve u Svemir, gotovo kao da zaželimo želju za koju znamo da će se ispuniti.

Ako želite manifestovati ili stvoriti događaj u svom životu, bilo da želite privući novog ljubavnika, novac, novi posao ili jednostavno mirno rešenje situacije, evo kako to možete učiniti:

Kada pošaljemo naše zahteve u Svemir možemo očekivati čuda da se dese
  1. Razvijte odnos sa Univerzumom

Ako ste početnik u radu sa Zakonom privlačnosti i unutrašim delovanjem Svemira, možda će biti korisno da počnete da razvijate odnos, kako biste mogli prvo videti kako Svemir deluje.

Vrlo je dobro kad vam neko kaže da “slično privlači slično”, ali sve dok sami ne započnete proces, to može biti teško razumeti.

Da biste počeli razvijati svoj odnos s Univerzumom, najpre morate verovati u njegovu moć i videti čuda koja može stvoriti. Možda možete početi prvo s nečim manjim, na primer možete tražiti od Svemira da vam da znak.

2. Postavite svoju nameru

Samo zato što tražite nešto, ne znači da ćete to primiti tačno onako kako ste nameravali. To je posebno istinito ako ono što tražite dolazi iz ega ili postoji otpor i blokade u vezi s onim što tražite.

Pre nego što zatražite od Svemira ono što želite, prvo morate da očistite svoje srce i zaista se uskladite s onim što vaše srce želi.

Nakon što ste postavili svoju nameru i kad vam je postalo jasno šta je to što želite, puno lakše ćete to i privući u vaš život.

Ne smete imati otpor i blokade prema onom što tražite

3. Vizualizirajte

S namerom u svom srcu, zatvorite oči i počnite zamišljati primanje vaše namere. Zamislite kako može izgledati, kakav je osećaj i sve ostale neophodne detalje. Dopustite sebi da vas obuzmu osećaji koje doživljavate. Zaista osetite sve emocije koje dolaze s vašim zahtevom.

Što više osećaja možete doživeti, to će snažniji biti vaš zahtev.

4. Zahvalite i tražite

Kada se usidrite u tom osećaju i u vašim emocijama u vezi sa tim šta želite, pravo je vreme da zatražite od Svemira da vam to i pošalje.

Počnite s “Hvala ti”, jer to vam omogućuje da tražite s namerom, kao da je Svemir vaš zahtev već primio.

Primer: “Hvala Ti Svemire što si mi dao/doveo/otvorio …”

Budite zahvalni kao da ste već dobili ono što tražite

5. Otpustite i budite otvoreni

Nakon što ste izrekli svoju želju, trebalo bi da otpustite i predate svu kontrolu Univerzumu.

Ne možete upravljati s isporukom vaše želje. “Kako” – to je do Svemira, zato predajte sve vezanosti za svoju želju i ostanite otvoreni prema tome kako će se vaša želja isporučiti. Zapravo, što otvoreniji možete ostati, to će vam biti lakše prepoznati svemirsku čaroliju na delu.

6. Imajte vere u božanski izbor trenutka

Drugi zakon Svemira koji je ovde važno razumeti je Božanski vremenski raspored. Bez obzira što ste zatražili, pojaviće se kad bude savršeno vreme.

Morate imati poverenja kad jednom pošaljete svoju želju u Svemir. Verujte da će vam biti isporučeno kad bude pravo vreme za to.

Nakon što pošaljete svoju želju, zadržite poverenje u proces i zadržite jak emocionalni osećaj u svom srcu. Uostalom, kada se radi o onom što želite, tu je manje bitan objekt ili osoba, bitniji je osećaj koji imate.

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari