ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PORUKA OD 17. DO 23. JUNA: Vodiči vam šalju precizne smernice za ovu sedmicu

Zatvorite oči, udahnite duboko i polako na nos, izdahnite na usta. Otvorite oči i odlučite se za jednu od 4 domaće životinje ispred vas.

ANĐEOSKA PORUKA OD 17. DO 23. JUNA: Vodiči vam šalju precizne smernice za ovu sedmicu

Sada kada ste zamolili svoje vodiče za pomoć, budite otvoreni da tu pomoć i primite.

Ako ste izabrali broj 1:

Ponekad je vrlo teško prihvatiti da niste svemogući. Ovo je situacija u kojoj pokušavate da držite pod kontrolom više nego što ste zapravo u mogućnosti. Možda osećate da ne zaslužujete pomoć. Možda ste osoba naviknuta na samostalnost, koja se kroz život često probijala sama, sopstvenim trudom i koja jednostavno nije navikla da se oslanja na druge.

Na vama je sada da naučite da svesno primate podršku od Boga, od svoje okoline, od svojih vodiča. Morate biti svesni da ni jedno vaše dostignuće ne bi moglo da se desi da Bog nije želeo tako. Dakle, čak i kada niste bili svesni, čak i kada ste mislili da kroz život idete sami, niste bili. Neko je uvek motrio na vas i pomagao koliko je mogao bez vašeg odobrenja.

Ako date svoje odobrenje Bogu i anđelima, ako im dozvolite da preuzmu volan i više se umešaju u vaš život, onda će promena koju u životu priželjkujete da se desi lakše i na pravi način. Ukoliko se bojite promene i nesvesno je sabotirate, vodiči vam tu definitivno mogu pomoći.

Vaši vodiči će pomoći koristeći se raznim alatima. Ponekad će slati poruke kroz snove, ponekad ćete naći znakove na putu, ponekad će poruka i pomoć stići kroz druge ljude ili nenadane promene.

Ako ste izabrali broj 2:

Trenutno jako visoko letite i to drugi mogu doživeti kao pretnju. Možda njihovom egu ne odgovara vaša promena, ili se jednostavno plaše za vas.

Čak i ako se neko brine za vas i iz najbolje namere svoje strahove projektuje na vas, vi niste dužni da se usklađujete sa njihovim strahovima. Njihov strah nema veze sa vama i ne treba da bude deo vaše realnosti. Njihovi strahovi su jednostavno produkti njihovih trauma, njihovih nerazrešenih problema.  Nije vaša dužnost da učinite da se drugi osećaju smireno, pritom žrtvujući svoju slobodnu izbora i ono što istinski želite od života.

Vaš trenutni zadatak je da živite izvan zone komfora. Dakle, dovoljno ste napredovali u životu da možete preuzeti i veće odgovornosti i veće poduhvate. Cela stvar je kao kada neko uči da pliva. U početku mu možda trebaju gumeni mišići, možda će se neko vreme držati ivice bazena ili plićaka. Kasnije, kada nauči da pliva, može da ide i u dubinu. Sada je vaš red da odete u dubinu i da ne sumnjate da možete da budete ostvareni u svakom smislu te reči.

Jedna poslovica kaže: ''Ako želite da letite sa orlovima, nemojte da plivate sa patkama.'' Dakle, ne prilagođavajte se svojoj okolini i ne izvinajvajte se zbog svog uspeha, svojih talenata, svoje hrabrosti.  Najbolje što možete da učinite za druge, jeste da im ne hranite osećaj ograničenosti tako što ćete pristati da u skladu sa njim postupate. Neko u vašoj okolini će vas doživeti kao uzor. Dakle, pokrenućete i druge. Utabaćete stazu nekome ko nije trenutno u mogućnosti da je sam utabava.

Ako ste izabrali broj 3:

Vreme je da pustite ideje o sopstvenoj nemoći i da počnete da ignorišete onaj glas u glavi koji vam govori da nešto ne možete.

U ovom momentu, potrebno je nešto što će vam podići samopouzdanje. Jednostavno, radite nešto što čini da se osećate dobro u svojoj koži, a onda taj osećaj prenesite na sve aspekte svog života. Dobre stvari se događaju onima koji se usude da sanjaju velike snove i onima koji se usude da pokušaju. Zato je za vas u ovom momentu važno da se suočite sa svojim strahovima od uspeh i sa sopstvenim ograničavajućim verovanjima.

Ima uvek ega i u toj ideji da mi nešto ne možemo. Niko od nas nije toliko beznadežan slučaj da Bog ne može da mu pomogne. Vi niste nikakav izuzetak. Pa ne možete vi da budete jedini kojima Bog ne može pomoći. To ne bi bio svemogući Bog, kada ne bi bio u mogućnosti da uradi šta god mu je volja. I ako Bog nije nikad nikoga prestao da voli, neće ni vas.

Imate potouno pravo na podršku svojih vodiča i imate potpuno pravo da težite ka najvišim ciljevima. Nemoguće ne postoji. Sve je samo stvar vašeg stava. Jako je važno da prestanete da omalovažavate sebe. Možda su vas u detinjstvu vršnjaci zadirkivali i nabili vam osećaj bezvrednosti. Možda vas je porodica omalovažavala i rušila vam snove. Jako je bitno da ne dopustite drugim ljudima da vam budu Bog.  Njihove reči i postupci ne smeju imati moć da upravljaju vašim odlukama, niti načinom na koji doživljavate sebe i život. Često ne čujete svoju intuiciju jer je nadglasaju reči onih koji su vas u životu povredili. Važno je zato da razumete odakle ti glasovi dolaze, kako bi mogli znati šta treba, a šta ne treba slušati.

Ako ste izabrali broj 4:

Trenutno nije vreme za delovanje. Sada treba da učite, da prikupljate informacije. Doćiće vreme kada ćete to znanje iskoristiti na pravi način.

Za vas je jako važno da budete svesni sopstvenih sposobnosti u ovom momentu. Dakle, nemojte da žurite u akciju. Ne donosite prenagljene odluke i nemojte se upuštati u stvari o kojima niste dovoljno obavešteni.

Ovo je poruka za sve koji ponekad preskaču korake. Nemojte da osuđujete druge, čak i ako ne razumete njihove postupke. Nemojte nenaučeni pokušavati da učite druge nečemu, ne delite savete ako ne znate čitavu situaciju osobe sa kojom pričate- pa i tada se zapitajte da li ste kvalifikovani da učite druge. Ne upuštajte se u projekte ako ne znate dovoljno da ispunite svoja zaduženja. Ovde improvizacija ne dolazi u obzir. Jedini način da izvučete najbolje iz trenutne situacije, jeste da budete učenik i posmatrač. To će vas unaprediti u svakom smislu te reči: navežbaćete strpljenje, poniznost, i naučiti neverovatne nove stvari.

Dakle, vreme je da otvorite um, a zatvorite usta, da sedite u miru i vredno radite na novim saznanjima. Doći će uskoro vreme kada ćete to znanje moći da upotrebite. Što više pravih informacija steknete, to ćete dobiti i bolje rezultate. Zamolite svoje vodiče da vam pokažu gde da tražite validne informacije. Oni su upućeni da vas upute na one dokumentarce, snimke, časopise, knjige, kurseve i ljude od kojih možete učiti.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari