ZANIMLJIVOSTI

TELEPATSKA LJUBAVNA TERAPIJA: Evo kako da pošaljete ljubav na daljinu

Telepatska ljubavna terapija pokazala se korisnom u ovim situacijama. Ova jednostavna, ali moćna tehnika omogućuje nam slanje ljubavi sebi i drugima.

TELEPATSKA LJUBAVNA TERAPIJA: Evo kako da pošaljete ljubav na daljinu

U životu je normalno doživeti probleme u odnosima. Ponekad ulazimo u rasprave s našim prijateljima ili imamo pogrešnu komunikaciju s našim ljubavnim partnerima.

Postoje i slučajevi u kojima povređujemo sami sebe. Takve situacije mogu biti frustrirajuće, posebno kada je druga osoba draga našemu srcu. Štaviše, to je poražavajuće, ako postoji problem unutar nas.

Ako nemamo dovoljno ljubavi za sebe, to može stvoriti destruktivan učinak na naše svakodnevne živote, odnose s drugima pa čak i na naše zdravlje.

Telepatska ljubavna terapija pokazala se korisnom u ovim situacijama. Ova jednostavna, ali moćna tehnika omogućuje nam slanje ljubavi sebi i drugima. Deluje na podsvesnom nivou i ima veliki uticaj na odnose s drugim ljudima i podstiče isceljenje našeg unutarašnjeg ja, piše Mystic banana.

Da biste poslali ljubav drugima, prvo morate dovesti svoje telo u stanje opuštenosti. Bilo da ležite ili sedite, morate se pobrinuti da vaše telo bude udobno smešteno i opušteno.

Kako budete smirivali disanje, postavite nameru da šaljete ljubav osobi. Nemojte dopustiti da vas neke druge misli odvraćaju tokom ove terapije. Samo se usresredite na svoju nameru. Pobrinite se da je bezuslovno i nežno.

Nemojte forsirati ljubav koju šaljete osobi. Vaša namera je da osoba oseti da joj je vaša ljubav dostupna ako je želi prihvatiti.

Kada završite s pripremama, usresredite se na osobu kojoj šaljete ljubav. Ne morate vizualizirati gde je ona ili šta radi tog trenutka. Možete samo držati sliku osobe u vašem umu.

Zatim, razmislite koliko volite ovu osobu kako bi probudili ljubav koju imate u sebi. Počećete se osećati drugačije. Možda ćete se osećati preplavljeni emocijama, ali ne dopustite da vam ovo prekine vašu koncentraciju.

Sada zamišljajte ovu ljubav kao oblik energije koja teče od vas do druge osobe. Nežno dopustite da energija krene iz vašeg srca prema srcu te osobe. Važno je biti oprezan prilikom ove vrste terapije.

Treba biti osetljiv na to kako se oseća osoba kojoj šaljete ljubav. Ponekad, druga osoba može odbiti da primi vašu ljubav. Ako se to dogodi, morate prekinuti terapiju i pokušati ponovo u drugo vreme.

Ovu vrstu telepatske terapije idealno je raditi petnaest minuta do jednog sata. Takođe se savetuje redovno sprovoditi ovu terapiju kako bi se uspostavio jači odnos s osobom kojoj šaljemo. Međutim, takođe trebalo bi da budemo svesni osećaja te osobe. Previše ljubavi može gušiti pa je potrebno znati kada je potrebno prestati ili smanjiti upotrebu ove terapije.

Da biste poslali ljubav sebi, možete početi s gore navedenom terapijom. Najbolje je praktikovati prvo slanje ljubavi drugima pre nego sebi. Nakon što pošaljete ljubav drugoj osobi, nemojte završiti terapiju. Umesto toga, usmerite energiju natrag prema sebi. Neka vas ljubav ispunjava. Pustite da teče kroz vas, neka vas isceljuje.

Možda osetite da ste preplavljeni emocijama. Ljubav prema sebi je moćna sila, ali umesto da paničite ili ometete svoju koncentraciju, neka vas vlastita ljubav ugreje iznutra.

Prihvatite je s osećajem radosti i osetite kako se energija razvedrava. Konstantnim praktikovanjem ove terapije moći ćete da kanalizujete svoju vlastitu ljubav prema sebi, a da je ne morate prvo deliti s drugima.

Povrh svega, naučićete da volite sebe i odnosićete se bolje prema sebi. Primetićete pozitivnu promenu u svom životu i osećaćete više samopouzdanja.

Izvor: atma.hr

Foto: pixabay.com, pexels.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari