SAVETI ZA LEPŠI ŽIVOT

Tehnika lečenja univerzalnom ljubavlju - osetite poboljšanje odmah!

Ovu “tehniku” dobila sam pre nekih desetak godina, u vidu poruke za sebe, ali pošto sam primetila da ne pomaže samo meni, već i drugim ljudima koji su je isprobali, odlučila sam da je podelim i s vama.

Tehnika lečenja univerzalnom ljubavlju - osetite poboljšanje odmah!

Naime, i dosada smo se sretali s tehnikama kada smo celo svoje telo tretirali ili unošenjem energije u njega (kakva je tehnika Savasane u Kriya yoga tradiciji) ili s unošenjem Svetlosti ili nečeg drugog. Ova tehnika, iako nova, pruža gotovo trenutno poboljšanje u fizičkom smislu, a prateći efekti su skoro stalan osećaj bezuslovne radosti i materijalizacije želja i/ili namera.

Svakako, kao i sve što pojedinac dobije za vlastitu upotrebu od svojih vodiča i duhovnih učitelja, trebalo bi da posmatrate i osetite u svetlu sopstevnog napora i tek onda da odlučite da li vam to odgovara ili ne. Evo i “tehnike”.

Ova tehnika pruža trenutno poboljštanje 

PRVA FAZA

1. Za početak, najmanje jednom nedeljno, a onda svaki dan (zavisno od toga kad osetite da to možete uraditi ili da vam je potrebno) uradite isceliteljsku tehniku koja za osnovni „sastojak“ ima onu supstancu od koje je građen i Univerzum. Govorimo o moći Bezuslovne – Univerzalne Ljubavi.

2.Namestite se u neku opuštenu pozu koju inače primjenjujete kad meditirate. Potom, obratite se Izvoru ili već kome se obraćate od duhovnih autoriteta ili svojoj Ja Jesam Prisutnosti. Skoncentrišite se na srčanu čakru. Mentalno recite (ili glasno) da se otvori vaša srčana čakra. (Za one neupućenije – jednostavno kažite svojoj srčanoj čakri da se otvori i biće učinjeno!)

3. Potom, OSETITE LJUBAV, (odnosno “proizvedite” u sebi taj osećaj “voljenja”). To ste, sigurna sam, radili već puno puta primjenjujući neke druge tehnike, tako da ovaj deo ne treba posebno objašnjavati.

4. Kada ste u sebi stabilizovali taj osećaj ljubavi, usmerite svoju pažnju na stopala. Uputite iz srčane čakre osećaj ljubavi, obrglite svoja stopala ljubavlju i recite im da ih volite.

Zahvalite im za sve što su dosad učinila za vas, noseći vas kroz život…Ostanite u tom osećaju ljubavi i zahvalnosti barem minutu, ili koliko već možete “držati” taj osećaj zahvalnosti i ljubavi. Kad ste završili sa usmeravanjem na svoja stopala, odmorite…napravite pauzu.

Ovu isteliteljsku tehnuku u početku radite bar jednom nedeljno

5. Kad ste spremni ponovno to da učinite, opet “proizvedite” osećaj “voljenja” i onda tu ljubav usmerite na listove nogu i kolena. Ostanite ponovno u tom osećaju zahvalnosti i ljubavi prema svojim listovima i kolenima koliko osećate da trebate. Ponovno pauza. Pređite potom na vaše butine i ponovite postupak. Zatim, ruke zajedno radite, a ako osetite neki deo ruku da vas baš jače boli, na tom delu se duže zadržite. Samo posmatrajte taj deo tela i volite ga, što više ga volite… tetošite ga, pričajte mu, govorite da ga volite…

6. Zatim, pređite na unutrašnje organe: možete početi od reproduktivnih organa i njima takođe posvetite veliku pažnju. Pređite potom na organe za probavu, usmerite svoj pogled ka unutra, i oslovite svoja creva, želudac, stomak, gušteraču, jetru…Opet odmorite.

7. Kad ste završili s organima za probavu, pređite na pluća i srce i grudi. Udahnite im ljubav, dopustite vašim plućima da udahnu ljubav koju im dajete. A potom pređite na vrat i lice. Kad ste to završili, pređite na glavu – mozak i uši. Zatim, idite na leđa, kičmu i donji deo leđa. Ono što nikako ne smemo da zaboravimo ispuniti esencijom Ljubavi jeste naš krvotok i sve ostale tečnosti u telu. Uputite ljubav svojoj krvi jer ona predstavlja životnu radost i najbrže od svih će “upiti” ovaj osećaj koji joj šaljete. Isto učinite s kompletnom kožom svoga tela. Tamo gde imate fleku ili mladež – posebno se zadržite na tom mestu. Na kraju, uputite ljubav i svojim KOSTIMA, MIŠIĆIMA I ŽIVCIMA koji prolaze kroz telo.

8. Pošto imamo više od jednog tela, red je da se na kraju pobrinemo i za svoja ostala tela. Skoncentrišite se na svoje mentalno telo – i jednostavno uz osećaj ljubavi zatražimo: da svi moji mentalni stavovi i mišljenja koji nisu zasnovani na Ljubavi, sada budu rastočeni u Svetlosti i da odu iz mog mentalnog tela. Odmorimo….

Potom, isto učinimo s emocionalnim telom. Kad dajem ljubav svom emocionalnom telu, tražim takođe da sve emocije koje nemaju krajnje ishodište u Ljubavi – odu iz mog emocionalnog tela s Ljubavlju i budu rastočene u Svetlosti …

I, na kraju, uradimo isto s duhovnim telom kod kojeg zatražim da sve što nije zasnovano na Ljubavi, a nalazi se još uvek tu, u mom duhovnom telu – ode iz njega i bude rastočeno s Ljubavlju, u Svetlosti.

Na kraju, vizualizirajte svoje celo fizičko telo kako se kupa u jednom velikom srcu.

Uputite ljubav celom svom telu

DRUGA FAZA

Naredni stadijum u radu s “tehnikom” lečenja Ljubavlju, je sledeći:

Svaku svoju čakru od 1. do 12.-te potrebno je napuniti esencijom Ljubavi. Kod svake čakre zastati (isto kao i gore opisano) u radu s organima u telu, zahvaliti joj i ispuniti je Ljubavlju. Ne zaboraviti da čakre imaju prednju i zadnju stranu (sve osim 1. i 7. i onih od 8. do 12. čakre). Svakoj strani čakre uputiti zahvalnost i ljubav. Ići polako…

ZAVRŠNA FAZA

Nakon što obavite sve gore opisano, na kraju uputite Ljubav svim delovima svoga celokupnog bića koji se nalaze u drugom prostoru, vremenu, dimenziji… i zamolite za celovitost u Ja Jesam Prisutnosti. Takođe, tražite od svih ostalih (11 delova sebe) da očiste u svom postojanju sve što nije zasnovano na Ljubavi (znam da je malo “jak” zahtev, ali ako idemo ka jedinstvu, odnosno sveukupnom sažimanju u Jednotu, moraće to učiniti i naši ostali delovi). Na kraju, ipak je ovaj deo koji se nalazi na Zemlji trenutno onaj koji je zadužen da “skupi u sebe” ostalih 11 delova.

Ispunite svaku svoju čakru esencijom Ljubavi

POSLEDICE:

Neverovatan osećaj radosti, „laganosti“ i oslobođenosti. Bolovi su umanjeni ili sasvim nestaju nakon par dana primjene ovog “leka”. Kao posledica davanja ljubavi sebi samom, primena ove vežbe odražava se na gotovo trenutno poboljšanje materijalnog dobitka. Znam, nismo to tražili – ali to je nuspojava primene ovog “leka”.

INDIKACIJE:

„Lek“ upotrebljavati kod svih stanja: pre svega, fizičkih tegoba, zatim emocionalnih problema, ili u ispravljanju naših pogrešnih mentalnih stavova.

KONTRAINDIKACIJE:

Ne postoje. Ovo je jedini lek u Univerzumu za koji, ne da nisu poznate kontraindikacije, već one zaista ne postoje, jer Ljubav je jedina “stvar” koja leči sve tegobe, a ne utiče loše na druge organe. Jedino što stvara – trajnu zavisnost (o stalnoj primjeni leka).

Na kraju, nemojte misliti da je lako konstantno osećati ljubav. Naprotiv, već nakon par minuta, osetimo zamor. Da, iako zvuči čudno, tako je, bez obzira koliko ste osoba otvorena za ljubav ili pozitivna osećanja uopšte. Jer, ovde se radi o ciljanom izazivanju osećanja, a ne spontanom… Zato sam i rekla da davanje ljubavi svakom delu svoga tela, mora biti praćeno pauzama u kojima odmarate i srce i telo i prikupljate “dragocenu količinu” za narednu fazu.

Izvor: atma.hr/Jasna Luminus – Sanctuary

Foto: pexels.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari