SAVETI ZA LEPŠI ŽIVOT

REŠITE SE NAPETOSTI: Petominutno energetsko čišćenje za blažen san

Pre odlaska na spavanje svi sledimo određenu rutinu. Većina se istušira, opere zube pa ode u krevet. Pored fizičkog čišćenja tela, potrebno ga je i energetski očistiti.

REŠITE SE NAPETOSTI: Petominutno energetsko čišćenje za blažen san

Koliko god je važno da se fizički ispere prljavština, jednako je važno energetski oprati teška nakupljanja koja ste stekli u poslednja 24 sata.

Baš kao što je vaše fizičko telo potrebno očistiti, tako bi trebalo i vašu auru – lično energetsko polje u obliku jajeta koje vas okružuje i prihvata pozitivne i negativne vibracije od ljudi s kojima se susrećete, mesta i situacije, prenosi Gostica.

Ne razmišljate dvaput o pranju fizičkog tela pre spavanja pa zašto onda zanemariti svoje energetsko telo? Ovo iscjeljivanje energijom učiniće da na spavanje odete osećajući se lagano, osveženo i mirno – iznutra i spolja:

Petominuto energetsko čišćenje za blažen san

1. Udahnite duboko pet puta kroz nos i izdahnite kroz usta.

2. Zamislite prelepo svetlo bilo koje boje (ja obično preferiram ljubičasto) koje vas okružuje u svim smerovima i svim stranama vašeg tela. Jednom kada dobijete osećaj ovog mehura ili čaure svetla, počnite da osećate kako se ovo svetlo kreće kroz vaše telo.

Počnite od krune vaše glave i osetite kako osvetljava svaku stanicu, tkivo, organ i vlakno vašeg bića, sve do stopala.

3. Vizualizirajte svoju energiju kako se odvojila od iscrpljujućih ljudi, mesta i situacija. Vizualizirajte udice koje vas oslobađaju od svih stvari zbog kojih se osećate pod stresom, uznemireno, tužno, nemoćno ili ljutito tokom celog dana.

4. Dok osećate kako se vaša energija vraća vama, isperite je u prekrasnoj isceljujućoj svetlosti koja vas okružuje i prolazi kroz vas. Ovo svetlo deluje kao “energetska praonica” koja čisti tešku energiju iz vašeg tela, uma i duha.

5. Dok osećate kako se vaša energija usklađuje, pošaljite drugu boju svetla (često biram belu) kroz vaše telo. Osetite kako se ta energija kreće od vaše krunske čakre prema stopalima. Pogledajte ovaj poslednji tuš svetla koji jača vaše energetsko polje.

Ova svakodnevna praksa uskladiće vašu energiju pre spavanja i učiniti da se osećate blaženo pre spavanja. A ko to ne bi hteo?

Izvor: atma.hr (Suzana Dulčić)

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari