LIFESTYLE

RAZMIŠLJATE O SEKSU NA PLAŽI, U BAZENU, MORU..? Posle ovoga ćete odustati

Jedna od najčešćih ljubavnih fantazija jeste vođenje ljubavi na plaži.

RAZMIŠLJATE O SEKSU NA PLAŽI, U BAZENU, MORU..? Posle ovoga ćete odustati

Leto je vreme kada strasti naviru i zato mnogi parovi često ne mogu da se uzdrže i zbog toga ni ne razmišljaju da bi letnja avantura mogla da im ugrozi zdravlje.

Sva javna kupališta su puna bakterija, bilo da se radi o moru, jezeru, reci ili bazenima. Mogu se dobiti razne infekcije samo ako sednete na ivicu bazena ili legnete na plažu kojom prođe više hiljada ljudi u sezoni, posebno ako se pravilno ne dezinfikuje i ne čisti. Želite li da leto provedete tako što čete se lečiti od na primer infekcije kože?

Ukoliko se odlučite da to uradite u vodi, treba da znate da je trenje mnogo veće nego inače. Voda uklanja “prirodni lubrikant“ i zbog toga seks može biti bolan za oba partnera, a može doći i do mikropovreda koj vode infekciji, bez obzira na to u kakvoj ste vodi, piše Avaz.ba, a prenosi Super žena.

Prezervativi i voda veoma loše funkcionišu zajedno, bez obzira na to što mnogi proizvođači tvrde da je njihov proizvod otporan na vodu. U ovakvim okolnostima prezervativi nisu potpuno delotvorni, pa samim tim svoje zdravlje izlažete riziku. Ukoliko ste u bazenu, treba da znate da naučnici tvrde da hlor i te kako oštećuje prezervativ.

Peščane plaže zaista mogu delovati veoma romantično, ali to je uglavno samo na filmu tako. Zrnca peska se uvlače svuda, pa ako to želite da sprečite, morate se pripremiti i staviti nešto ispod vas, ali i tada ćete primetiti da nije baš udobno. Osim nezgodnog peska, postoji mogućnost da budete „uhvaćeni da delu“, a ako bi vas uhvatili organi reda, postalo bi još nezgodnije. Osim toga, razmislite ko je sve hodao tim peskom i šta se sve još našlo među tim zrncima i pomislite kakve biste sve infekcije mogli dobiti.

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari