ASTROLOGIJA

PUN MESEC U ŠKORPIJI 18.5. DONOSI VULKANSKE PROMENE: Evo kakve promene će doživeti svaki horoskopski znak

Jačinu ovog punog Meseca 18.maja će mnogi osetiti već od 16.5., a uticaj će trajati sve do 20.5.

PUN MESEC U ŠKORPIJI 18.5. DONOSI VULKANSKE PROMENE: Evo kakve promene će doživeti svaki horoskopski znak

Mnoge osobe će u sebi osetiti “vulkansku” energiju i značajne promene će se događati za vreme ovog punog Cvetnog Meseca. 17.5 će se takođe pokrenuti Uran i Venera iz Bika što će podstaći duh slobode od svih ograničenja. Šta mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi?

Ovaj položaj Meseca daje energiju, magnetizam, strasti, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, transformaciju, uništavanje ili samouništavanje.

Ovan

Vaš vladar Mars je ušao u Raka što je vaše prirodno četvrto polje i već su krenula neka događanja u vašem domu koja se odnose na sigurnost i podršku vaših najbližih. Pun Mesec će vas terati da preispitate finansijske odluke koje ste već u velikoj meri rešili.

Nije vreme da sada vladate, malo se povucite i poštujte svoje vrednosti pa vam predstoji lepo iznenađenje.

Bik

Vama se pun Mesec događa u vašem polju partnera, kako emotivnih, tako i poslovnih. Mnogi Bikovi sada imaju značajne promene u vezi ili braku. Bude se neke nove želje i emocije pa možete najviše sebe zavoleti.

Mars će boraviti u vašem polju komunikacija pa obratite pažnju da ne budete agresivni i svađalački nastrojeni, jer vam je sada povoljan aspekt da privučete mnoge osobe preko komunikacije.

Blizanci

Upravo je Mars napustio vaš znak i tranzitira vašim drugim poljem finansija sve do 1. jula pa vas je napustila nervoza Marsa, ali je pokrenula energiju finansija.

Pun Mesec vam tranzitira kroz polje posla, svakodnevnice i zdravlja pa će se u toj sferi događati promene koje vas dovode do vašeg cilja.

Rak

Vašim znakom tranzitira Mars koji vam daje energiju i snagu pa vas tera da radite sada i odmah jer nemate strpljenja. Sve što se događalo ostaje iza vas, dok ovaj pun Mesec kod vas pokreće nešto što je u vašem srcu pa vi možete imati neki novi početak.

Mnogi Rakovi sada mogu biti tužni, srećni i može im se ispuniti san koji su jedva dočekali. Šta god da vam se dogodi, živite u sadašnjosti i verujte u lepše sutra.

Lav

Vama je Mars u vašem polju strahova, sumnji, skrivenih neprijatelja. Mars će biti tu do 1. jula pa nije najbolje misliti destruktivno, a mnoge osobe mogu osetiti smanjen dotok dobrih vibracija.

Pun Mesec će biti u vašem prirodnom polju kuće, porodice, novih početaka gde može uzdrmati sigurnost u vašoj kući, porodici. Potrebno je da budete mirni.

Devica

Mnoge Device koje su slobodne sada trebalo bi više da izlaze i kreću se, jer baš sada mogu da upoznaju osobu koja ih može emotivno pokrenuti. Mnoge promene se mogu događati s ovim punim Mesecom.

Odlazak na put ili neki očekivani cilj može se realizovati. Naglašene su poslovne ponude vezane za inostranstvo ili inostrane projekte.

Vaga

Kod vas se događaju već od 15.maja mnoge povoljnosti s kolegama na poslu. Ne preporučuje se da budete opsednuti uspehom, jer možete sebi stvoriti nesklad i disbalans vrednosti.

Ovaj pun Mesec vas može gurati da napustite površinska životna zadovoljstva i sagledate dublje. Vaše vrline i vrednosti mogu vam direktno dati položaj.

Škorpija

Kod vas se događa ovaj pun Mesec koji vam donosi promene na ličnom, kreativnom, finansijskom, seksualnom i fizičkom planu. Mentalno će testirati vaše granice. Sada je važno da vidite ko će vam pomoći kada vam je istinski potrebna pomoć.

Vi sada niste spremni da menjate svoje standarde  i potrebe, a ne možete ni menjati nikoga. Mars iz Raka sve do 1.jula će pokretati poslovne i emotivne veze.

Strelac

Vama je Mars izašao iz polja partnera pa vam sada tranzitira kroz polje transformacija dok ima podršku Venere iz Bika pa možete tragati za nekim novim poslovima i vašim vrlinama. Moguća su upoznavanja novih poslovnih partnera.

Pun Mesec od vas traži da se povučete u samoću i oslobodite svoje emocije koje nosite u podsvesti, a kojih niste ni svesni.

Jarac

Sada je najmanje važno šta drugi misle o vama. Ovaj pun Mesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvatate da u životu nema pravila i da je svaka osoba jedinka za sebe.

Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1. jula pa će biti raznih preokreta, a moguće su i tenzije. Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što ih čini radosnim.

Vodolija

Vama Mars tranzitira kroz polje svakodnevnice, posla i zdravlja pa će u toj sferi biti dosta akcije. Pun Mesec se događa u vašem polju karijere, što vam može doneti neki kraj ili novi početak.

Sada vam se mogu otvoriti velika vrata ka vašem kreativnom i slobodnom izboru. Pojedine Vodolije mogu imati kontakte ili događanja s jednim roditeljem ili šefom.

Ribe

Trebalo bi sada dobro otvoriti oči i uključiti razum, jer postoji mogućnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku, on će vam davati vrlo kreativan period.

Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i nekih situacija. Svakako, ovo je olakšavajući period, samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu.

Izvor: Astrolog Željka Knežević za atma.hr

Foto: pixabay.com/pexels.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari