LIFESTYLE

OBRATITE PAŽNJU: Pet rečenica koje muškarci govore pre nego što prevare ženu

Pre nego što dođe do toga, ako obratite pažnju, možete "pročitati" neke od znakova.

OBRATITE PAŽNJU: Pet rečenica koje muškarci govore pre nego što prevare ženu

Prevaru mnogi smatraju najgorom stvari koju partner može da vam napravi. Ako jedan od partnera vara drugoga, najčešće nešto nije u redu u vezi. Ako čuješ jednu od ovih rečenica, treba da budeš na oprezu.

"Imam osećaj da me više ne ceniš"

Ova rečenica otkriva da on verovatno nije više toliko srećan kao ranije, i da se oseća zanemarenim. Naravno, to ne znači odmah da će te uskoro prevariti, ali može i to da nagovesti. Ako se jedan od partnera oseća nedovoljno cenjeno, može da se dogodi da potraži (seksualnu) potvrdu kod druge osobe. Ako načne tu temu u razgovoru, važno je da otvoreno popričate i da zajedno nešto preduzmete da se situacija promeni, piše Avaz.ba, a prenosi superzena.

"Izvini što ti nisam odgovorio na poruku"

Čak i da ima brdo nerešenog posla na stolu - vremena za kratku poruku sigurno uvek može da pronađe. Dakle, ako on odjednom više ne odgovara redovno na poruke, moguće je da je to znak da ima neke druge (ili je kod druge) prioritete. Pozovi ga ljubazno na razgovor kako bi otkrila zašto ti više ne odgovara.

"Na poslu je bilo OK"

Ovde se ne radi o značenju rečenice, nego o kratkom odgovoru. Dok je ranije detaljno pričao o tome kako je proveo dan i pripovedao razne dogodovštine, kratak i štur odgovor znak je za opasnost. Dakle, vreme je da sedneš s njim i da porazgovarate.

"Hajde da isprobamo nešto novo u krevetu"

Ako je duže vreme seksualni život jednoličan, dobro je da jedan partner želi da isproba nešto novo. Ali, to bi moglo da znači i da nije potpuno zadovoljan seksualnim životom. Shvati njegove želje ozbiljno i isprobaj - naravno, jedino ako se slažeš s tim što je predložio. Tako možete zajednički da rešite problem, iznova da "zapalite plamen" u vezi, a i on će biti zadovoljan, pa neće morati da potraži satisfakciju na drugom mestu.

To je tek za nekoliko meseci. Još ne bi trebalo da mislimo o tome.

Ako tvoj partner ne želi da pravite dugoročne planove, to bi mogao da bude znak da nije siguran šta će biti s vama za nekoliko meseci. To je dovoljan znak da je krajnje vreme za razgovor kako bi otkrila da li imate jednake ciljeve u budućnosti.

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari