LIFESTYLE

Ovo su sigurni pokazatelji da je vaš muškarac "iz snova" - ženskaroš!

Iako vam se možda čini da ste pronašle muškarca koji će vam biti odan tokom celog života, ovi znakovi pokazuju da se u njemu krije pravi ženskaroš.

Ovo su sigurni pokazatelji da je vaš muškarac "iz snova" - ženskaroš!

Njemu je nezamislivo da se skrasi s jednom ženom do kraja života, a nakon nekog vremena ćete to i same shvatiti. Kako biste izbegle slamanje srca, savetujemo vam da pomno pratite sledeća tri pokazatelja, piše index.hr, a prenosi superzena.

Mnogi su vam rekli da je ženskaroš

Već ste od nekoliko ljudi čuli da on vrlo često menja žene, ali niste sigurne da li im treba verovati. U tom slučaju pokušajte same da saznate bar približan broj devojaka s kojima je bio.

Neprestano vas obasipa poklonima

Iako su romantični gestovi veliki plus, njegovim darivanjima ne nazire se kraj. On to čini kako bi zadobio vašu pažnju, a nakon što vas potpuno osvoji vrlo je verovatno da će se potpuno promeniti i zabiraviti na poklone i džentlmenske poteze.

Predobar je da bi bio istinit

Ženskaroši su odlični glumci koji će pomno istražiti kako mogu da vas osvoje i kako treba da se ponašaju u određenim situacijama. Ako se čini iznenađujuće savršen, znajte da tu nešto ne štima.

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari