ZANIMLJIVOSTI

Ako osećate ove simpotome i znakove - neko misli na vas

Ljudski um ima sposobnost da napravi neverovatne stvari, a većinu tih stvari još uvek ne razumemo u potpunosti. Jedna iznenađujuća stvar koju naš um može učiniti je da nam govori kada neko razmišlja o nama.

Ako osećate ove simpotome i znakove - neko misli na vas

Ovo su znakovi koji nam govore da neko razmišlja o nama:

Iznenadno rumenilo

Svi smo čuli frazu „Gore mi uši“. Ovo je drevna izreka koja govori istinu o fizičkim učincima stvarnog postojanja u nečijem umu. Nagli nalet krvi u uši i lice često je snažan znak određenih emocija.

Ako emocije ne dolaze iz nas samih, a mi doživljavamo crvenilo, trebalo bismo da znamo da verovatno potiče izvan nas.

Međutim, to je takođe vezano za nas. Inače, šta bi bio razlog da iskusimo nešto tako? Kada osećamo kao da nam uši gore, ili se crvenilo događa bez nekog posebnog razloga, trebalo bi znati da neko misli na nas.

Možda on ili ona misle na način koji bi nas naterao da se zacrvenimo kada bi videli njihov um.

Iznenadna nervoza i teskoba

Svako od nas zna kako se osećamo kad osetimo da nas neko posmatra ili razmišlja o nama. Takvi osećaji mogu biti vrlo slični.

Osećaćemo se isto kao kad osećamo da neko zuri u nas, čak i ako mi gledamo u drugom smeru, piše Conscious reminder, a prenosi Atma. Možemo čak otkriti kada osoba razmišlja o nama, bez obzira na činjenicu je li blizu nas ili ne.

Primarna stvar koju moramo učiniti kada nam se učini da neko zuri u nas je proveriti zuri li zapravo neko u nas.

Ako to nije slučaj, mogućnost da neko razmišlja o nama je ogromna.

Smeškanje i zadovoljstvo

Kada nam iznenada da kompliment neko ko nam se sviđa, počnemo se smejuljiti.

Zapravo, osećaj koji ga prati vrlo je sličan onim osećajima koje dobijamo kada osoba koju volimo razmišlja o nama.

Takođe, to je verovatno pozitivna misao.

Ko razmišlja o nama?

Otkrivanje bilo kog od znakova odozgo i nekoliko trenutaka slobodnog vremena pružiće nam priliku da pokušamo osetiti ko je osoba koja razmišlja o nama.

Pre svega, trebalo bi pronaći skrovito i mirno mesto gde možemo meditirati, još uvek držeći se osećaja koji smo upravo doživeli. Te osećaje trebalo bi zadržati u središtu našeg uma dok prelazimo u meditativno stanje.

Kad smo konačno tamo, možemo pokušati da sledimo našu telepatsku vezu. Trebalo bi da dopustimo našem umu da luta našim telom kako bi videli gde nas osećaji vuku.

Kada napokon pronađemo izvor, možemo slediti vezu. Trebalo bi da dopustimo da energija veze teče preko nas, dopuštajući zvukovima i slikama da se razviju.

Kada slika nije jasna, trebalo bi da ponovo pokušamo, barem jednom tokom dana. Međutim, ako je jasno, sigurno ćemo znati ko je ta osoba. Ako vežbamo, mogli bismo čak saznati šta je osoba mislila.

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari