ASTROLOGIJA

NEDELJA OD 13. DO 19. MAJA ĆE BITI ČAROBNA: Odabirom slike, dobićete poruku od anđela šta vi da očekujete

Zažmurite i svesno dišite. Kada dođete u stanje smirenosti, zamolite svoje anđele i vodiče za smernicu, a zatim otvorite oči i pogledajte sliku. Slika koja vas najviše privuče, nosi poruku za vas.

NEDELJA OD 13. DO 19. MAJA ĆE BITI ČAROBNA: Odabirom slike, dobićete poruku od anđela šta vi da očekujete

Nebo i baloni

Ono što vam je namenjeno, doćiće bez suviše truda. U ovom momentu nemate drugi zadatak nego da pustite. Uradili ste bukvalno sve što je za vas i niste dozvolili, mislili ste na svaki detalj. Bilo da je reč o poslu, vezama ili o nečemu trećem, vaš temeljni rad i trud je očigledan.Međutim, nije uvek sve do vas. Znam da je veoma teško nekada prepustiti komtrolu i dozvoliti da vodiči govore. Ako ulažete trud u neku vezu, a druga strana ne, tu je poruka jasna. Ako pokušavate da dobijete posao za koji nemate talenat, vaši vodiči mogu da vas usmere na posao koji bi po vas bio bolji i gde bi bolje služili drugima. Vaši vodiči ne žele da trpite muke sizifovske za nešto što nije za vas. Oni žele da vas postave tamo gde zaista pripadate. Sa druge strane, ako je nešto za vas, ove nedelje će to dolaziti samo od sebe. Ako se neka vaša ambicija i ne ostvari u potpunosti, uspećete da priđete još nekoliko koraka bliže svom cilju. Sve to će se odigrati veoma lako i bez preteranih muka.

Cvet i leptir

Strasti i energije u vašem životu su prilično uzavrele. Za vas je ovo veoma emotivna nedelja, sa naglim usponima i padovima.Energije koje vas okružuju su veoma jake, ali od vas zavisi na koji način ćete ih iskoristiti. Nemojte dozvoliti da vam trenutni bes donese trajne negativne posledice. Ne gubite glavu zbog strasti. Energiju koju stvaraju vaše strasti i usijana glava, mogu doneti mnogo bolje rezultate ako se iskontrolišu i usmere na pravi način.Posebno dobra nedelja za one koji se bave kreativnim poslovima. Takođe, ovaj energetski naboj može da bude jako inspirativan za one koji kroz svoju profediju pomažu drugima. Stvari koje prolazite vas obogaćuju iskustvom i ono što jasno osvestite u sebi, lakše ćete isceljivati u drugima.

Mačka

Imate velike blagoslove za sve što ove nedelje činite. Ova poruka je kratka i jasna i asocira na period posle oluje. Priroda je osvežena. U toplijim krajevima, temperatura je smanjena i svi su živnuli. Ukoliko imate sreće, na nebu je duga i možete da se divite njenoj lepoti- i ova situacija je baš takva. Ne samo da je oluja u vašem životu prošla, već se dešava nešto čarobno i dobro.

Ptica

Čeka vas veoma aktivna nedelja. Protok energije je dobar, mada može doći do nekih nepredvidivih potresa i oluja. Veze i prijateljstva se ove nedelje jačaju i produbljuju. Za one koji rade na bebi, ova nedelja može da donese dobre vesti. Takođe, za sve one avanturističkog duha, ova nedelja je poziv da je vreme da se upustite u nešto novo i nepoznato. Vodiči vas podsećaju da niste drvo i samim tim, ništa vas ne drži toliko čvrsto vezane za zemlju da ne mome doći do pomaka. Vi ste gospodar svog života i samim tim je na vama da odlučite kada i da li želite promenu u svom životu. Važna smernica za ovu nedelju je i da uvek sagkedate širinu svake situacije. Ako ne sagledate širu sliku svega što se dešava, lako možete da propustite izuzetno važne prilike.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari