ASTROLOGIJA

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA - Saznajte kakvi ste u partnerskim odnosima

Osobe ličnog broja 4 vole duge i stabilne veze. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih ljudi. U vezama su verni, poslušni i spremni na kompromise.

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA - Saznajte kakvi ste u partnerskim odnosima

Numerologija poznaje devet osnovnih tipova ljudi. Svaki od tih devet brojeva ima svoju vladajuću planetu, zato je svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. Temelje numerologije postavio je Pitagora, koji je jedan od najvećih matematičara i filozofa u istoriji.

Kada je ljubav u pitanju – teško je biti objektivan. Ovime ćete saznati na koji način osoba funkcioniše u ljubavnim odnosima. Formula za izračunavanje je veoma jednostavna, samo je potrebno izračunati vaš LIČNI BROJ.

LIČNI BROJ dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primer:
Godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40 a to je 4+0= 4
(U numerologiji se dvocifreni broj uvek svodi na jednocifreni broj).

BROJ 1

Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju vrlo racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost.

S njima morate biti pažljivi i davati im dovoljno motivacije jer su skloni neveri ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

BROJ 2

Ove osobe vrlo su izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni pa će se lako odlučiti za osobu koja im može osigurati udoban život.

Blage su to osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – verne su i požrtvovne.

BROJ 3

Pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu se upustiti u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenju prema partneru.

Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

BROJ 4

Ove osobe vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se dogodi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni.

Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su verni, poslušni i spremni na kompromise.

BROJ 5

Ove osobe teže za ljubavlju koja je za ceo život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav.

Kada je nemaju – kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

BROJ 6

Ovo su osobe koje su sklone promenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom.

Vrlo su nežne i osećajne ali uvek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

BROJ 7

Ovim je osobama ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tokom života, imaju i po nekoliko brakova.

Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

BROJ 8

Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom celoga života.

Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

BROJ 9

Ove osobe u mladosti teže vezama sa starijim partnerima. Uvek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično.

Uvek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočaranja ali vrlo brzo se oporavljaju.

Izvor: atma.hr /ROLAND GREGORIĆ – Numerolog www.facebook.com/TarotGalaxy

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari