LIFESTYLE

ZAŠTO (JOŠ) NIJE IZGOVORIO DVE ČAROBNE REČI? 4 razloga zbog kojih muškarac ne kaže "VOLIM TE"

Jedna od najgorih stvari koja se može desiti ženi, kada je reč o vezama, jeste da kaže muškarcu da ga voli, a da on to ne uzvrati.

ZAŠTO (JOŠ) NIJE IZGOVORIO DVE ČAROBNE REČI? 4 razloga zbog kojih muškarac ne kaže "VOLIM TE"

Veliki broj žena tada misli da su uradile nešto pogrešno i misle da su one krive za novonastalu situaciju. Međutim, činjenica je da je u ovom konkretnom slučaju do muškarca, piše minimagazin.

Evo nekoliko razloga zbog kojih nije rekao da te voli.

On nije siguran u vašu vezu

Jedan od razloga zbog kojih još uvek nije izgovorio te bitne dve reči jeste što on verovatno nije siguran kuda vaša veza vodi. Možda mu je potrebno još malo vremena kako bi video koliko je povezanost između vas jaka. Drugi razlog bi mogao da bude to da on želi da prvo upoznaš njegove roditelje i porodicu pre nego ti kaže da te voli.

On ima strah od vezivanja

Muškarci se uopšteno plaše dugoročnog “obavezivanja” pa ćete veoma teško od njih čuti magičnu rečenicu izjave ljubavi. To ne znači da te on ne voli već da je verovatno previše uplašen od svih očekivanja koja dolaze sa davanjem ženi do znanja da je voli. Potrebno je da mu daš još malo vremena i da pažljivo “načneš” ovu temu.

Možda je to rekao neverbalno

Muškarci ispoljavaju emocije na skoro sasvim drugačiji način od žena te postoji više načina na koje oni pokazuju ljubav prema ženi. Strastveni poljupci, držanje za ruke, iskreni zagrljaji, briga o osećanjima indirektni su načini na koje muškarac pokazuje ljubav prema ženi. Dakle, oni ne osećaju potrebu da to glasno kažu već da pokažu.

Ne oseća potrebu da to kaže

Emocionalne potrebe muškarca mogu se razlikovati od emocionalnih potreba žena. Dok žena može osećati da verbalno izjavi svoju ljubav i očekivati od muškarca da to uzvrati, muškarac može osećati da te dve reči nisu toliko važne. Neki muškarci su prosto takvi i nema potrebe da brineš.

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari