LIFESTYLE

IMATE SEKSI SNOVE? Evo šta oni govore o vama, ali i o vašoj vezi!

Snovi mogu da budu veoma zanimljivi i zabavni, a ako se sećate koga ste sanjali otkrijte šta to govori o vama.

IMATE SEKSI SNOVE? Evo šta oni govore o vama, ali i o vašoj vezi!

Kada je reč o snovima znamo da ne možemo da ih kontrolišemo i biramo. Imaju oni u sebi skrivenu poruku, a kada je reč o seksi snovima ima par stvari koje morate da znate.

Seksi snove sanjamo zato što mnogo mislimo o seksu dok smo budni, a mogu da nam daju uvid u naše fantazije, ali i vezi u kojoj smo.

Ukoliko sanjate da imate seks sa nekim poznanikom koga ste videli u prolazu to znači da vas je neko privukao i da ste upoznali osobu koja vam je privlačna.

Ne brinite ako sanjate nekoga ko vam nije partner u vašem krevetu, piše Daily Star. Ukoliko se to desi više puta, onda je vreme da se zapitate i preispitate vaš seksualni život.

Seks sa nadređenim i kolegom zna da bude neprijatan kada se probudite. To što je osoba na položaju možda znači da vam je potrebna pomoć u poslu i podrška nadređenih na nekom projektu.

Ukoliko vas ne privlači isti pol, a uporno imate takve snove, nije to znak da se trebate brinuti. Razmislite koliko ste zadovoljni u vezi sa osobom sa kojom ste sada i kako možete da poboljšate vaš seksualni život.

Seksi snovi sa nekim koga ne podnosite ili mrzite ne treba da vas iznenadi. Ipak su u pitanju jake i iskrene emocije, a to se u snu nekad ne prikazuje kao svađa ili tuča. To nije energija koja vam treba na javi, pa zato gledajte da iz vašeg srca eliminišete mržnju i netrpeljivost.

Izvor: superzena.b92.net

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari