LIFESTYLE

I BOGATI PLAČU POSLE RASKIDA: Saveti poznatih dama kako da prebolite ljubavni brodolom

Iako se čini da im je sve sjajno u životu, poznate dame i te kako imaju loše dane.

I BOGATI PLAČU POSLE RASKIDA: Saveti poznatih dama kako da prebolite ljubavni brodolom

One su poput nas. Čine ih srećnim, ali ih i rastužuju slične stvari. I pevačice, glumice, ali i voditeljke imaju teške periode u ličnim životima. I one plaču svaki put kada raskinu.

Pevačica Rijana, glumica Dženifer Aniston i voditeljka Opra Vinfri, samo su neke od javnih ličnosti koje su otvoreno govorile o raskidima i dale neke korisne savete.

"Slomljeno srce može da bude dobar poklon za vas. Plačite ako morate, to svakako neće da bude zauvek jer ćete ponovo pronaći ljubav i ona će biti još lepša. U međuvremenu uživajte u svemu što jeste", rekla je pevačica Rijana fanu na svom Tviteru 2017. godine.

Najpopularnija voditeljka svih vremena Opra Vinfri u intervjuu za "Vibe" 2018. godine rekla je da je posle raskida najviše plakala za ženom koja je nekada bila.

"Raskid me je naučio da moram više da volim sebe", rekla je Opra.

Dženifer Aniston u intervjuu za "Veniti fer" 2005. godine rekla je kako postoji nekoliko faza tuge.

"Momenti tuge su zapravo dobri. I dopustite ih sebi. Kada pokušate da izbegnete bol, to stvara još veći bol. Ja sam ljudsko biće i imala sam bolna iskustva, ali sam uvek gledala da se izdignem iznad tuge", rekla je Dženifer Aniston.

Glumici Umi Turman trebalo je četiri godine da preboli raskid.

"Kada sam prvi put prolazila kroz raskid neko mi je rekao da će mi trebati bar pola od onog vremena koliko smo bili u vezi da se osećam bolje. Bila sam u agoniji, a poslednje što sam želela da čujem je da ću toliko dugo da budem ranjiva. I zaista četiri godine posle (bili smo u vezi osam) napokon se osećam bolje", rekla je Uma Turman.

Izvor: superzena.b92.net

Foto: pixabay.com, Instagram

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari