ZANIMLJIVOSTI

ENERGIJA PUNOG MESECA: Doživite čaroliju vode napunjene za vreme pomračine

Ova voda je isceljujuća i može se koristiti za čišćenje niskih vibracijskih energija, ravnotežu čakri i lečenje fizičkog tela. Posebno je moćna ako ste je punili energijom jedinstvenog punog Meseca tokom pomrčine!

ENERGIJA PUNOG MESECA: Doživite čaroliju vode napunjene za vreme pomračine

Svaki pun Mesec daje vam neverovatnu priliku za žetvu snažne energije koju možete koristiti u mnogim područjima vašeg života. Izdašna energija punog Meseca može podstaknuti buduće manifestacije i ponovno energizovati vaše telo i duh. To se pomoću rituala može učiniti na mnogo različitih načina.

Voda sadrži informacije

Voda može sadržavati ogromne količine informacija, kao što se vidi iz poznatih istraživanja dr. Masaru Emota. Japanski istraživač je otkrio da zamrznuta voda menja način izgleda na temelju reči koje čuje. Ako su reči pozitivne i pune ljubavi, voda se lepo i savršeno zamrzava, kad su reči zlobne i pune mržnje – izgleda kao da je sve slomljeno.

Ovo istraživanje proširio je nemački profesor Boris Koč, čiji je tim naučnika potvrdio da voda poseduje sećanje na svako biće ili predmet s kojim je došla u kontakt.

Kao što možete videti, ovaj proces nadilazi reči. Voda može apsorbovati energiju misli i namera, kao i različite astrološke događaje. Zato je punjenje vode tokom punog Meseca snažno; može vam postati alat koji menja život.

Pravljenje vode punog Meseca

Ako želite da imate krčag vode koji apsorbuje informacije iz energije punog Meseca, proces je jednostavan. Ono što je najvažnije je vaša namera i vaša vlastita energija tokom ovog procesa.

I vaša vlastita energija će uticati na vodu, stoga bi bilo dobro da pre toga meditirate, kako biste bili sigurni da su vaše misli pozitivne i čiste, a vaše energetsko polje uravnoteženo, piše Conscious reminder. Jednostavna meditacija ili vežba disanja mogu da pomognu.

Odaberite posudu

Na dan punog Meseca, kada se osećate spremni i u dobrom stanju, uzmite staklenu posudu – bocu, čašu, krčag ili staklenu flašu. Staklo je jedan od najčišćih materijala za upotrebu jer ne sadrži otrovne hemikalije kao što je plastika. Budući da je to jasno, za razliku od drveta ili metala, energija će ići pravo u vodu umesto u samu posudu.

Napunite bocu po svom izboru s onoliko filtrirane ili destilovane vode koliko želite. Punija boca izgledaće bogatije, zato sledite intuiciju i ono što izgleda ispravno.

Ukrasite posudu

Ako se osećate pozvani da to učinite, ukrasite posudu na neki način. Možete odabrati pisanje inspirativnih reči, citata ili poruka. Možete je okružiti dragim kamenjem. (Ako stavite kristale u vodu, proverite koji su sigurni za korišćenje u vodi).

Takođe možete okružiti posudu cvećem i lišćem, ili staviti cveće da pluta na vrhu vode ili stavite nekoliko plutajućih sveća u vodu.

Ostavite vodu da se napuni

Nakon što posuda izgleda onako kako želite, pokrijte je i ostavite napolju ako je moguće ili na prozorsku dasku koja je najbliža mestu s kojeg se vidi pun Mesec na nebu. Želite da voda apsorbuje što je više moguće direktne mesečine.

Možete je ostaviti napolju ranije tokom dana kako bi prikupila sunčevu svetlost i mesečinu ili je jednostavno ostavite kada padne noć.

Napunite vodu punog Mjeseca s blagoslovom

Poslednji korak je blagoslov ili namera. Pre nego što ostavite vodu napolju preko noći, stavite ruku na ili iznad posude i zamolite je da se napuni energijom obilja i da donese svetlo u određeni deo vašeg života.

“Puni Meseče, napuni ovu vodu obiljem i srećom.”

Vaš vlastiti zahtev s namerom trebalo bi da zvuči kao da se osećate osnaženo i nadahnuto da živite svoj najbolji mogući život. Nakon blagoslova, ostavite posudu preko noći i pokupite je sledeće jutro.

Kako koristiti vodu punog Meseca

Kada ujutro sakupite vodu punog Meseca, sledeći korak rituala je reći još jedan blagoslov, potvrđujući nameru koju ste izrekli prethodne noći i otpiti prvi gutljaj. Ako želite koristiti ovu vodu sledeći tradicionalni ritual, svakoga jutra trebalo bi da popijete gutljaj pre jela ili pića i odmeriti da traje tačno 28 dana do sledećeg punog Meseca.

Takođe je možete ostaviti za posebnu prigodu ili potrebu, pogotovo ako ste napunili vodu jedinstvenim punim Mesecom poput onog tokom pomračenja!

Energija će takođe varirati zavisno od meseca i godine, a možete čitati o svakom pojedinom punom Mesecu kako biste dobili specifične informacije koje donosi svaki puni Mesec.

Kada se pojavi posebna prilika, možete piti direktno iz posude ili napraviti blagoslovleni čaj uz pomoć te vode.

Konačno, možete ostaviti vodu dok vam ne zatreba blagoslovleno čišćenje, jer će to pomoći da očistite vaše telo i energetsko polje. Kad taj trenutak stigne, još uvek možete piti iz posude ili se malo osvežiti ili staviti malo vode na treće oko.

Voda punog Meseca je alat pa bi trebalo slobodno da eksperimentišete kako najbolje može delovati za vas. Ako vam dođe ideja da je iskoristite na drugi način, verujte svojoj intuiciji i učinite to.

Izvor: Suzana Dulčić za ATMA

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari