ZANIMLJIVOSTI

ČUDNI, A EFIKASNI FENG ŠUI SAVETI: Bole vas uši - očistite vrata, bole vas oči - obrišite ogledala!

Svaki deo stana (kuće) ili kancelarije odgovara određenom delu tela, pa ako patite od nekih hroničnih bolova, bilo bi dobro da pruredite prostor u kom provodite vreme. Verovatno ćete ubrzo osetiti olakšanje, postoji razlog zbog čega je Feng šui toliko popularan.

ČUDNI, A EFIKASNI FENG ŠUI SAVETI: Bole vas uši - očistite vrata, bole vas oči - obrišite ogledala!

Uši

Zdravstveni problemi u vezi sa ušima locirani su u Feng šuiju na zidu na kojem se nalaze glavna ulazna vrata. Očistite taj zid, ulazna vrata, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

Ruke

Ako imate probleme s rukama ili prstima, proverite najbliži od ulaznih vrata levi ugao prostora. Elektronska oprema ili nered na tim mestima potenciraju probleme.

Stopala

Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma, koje je povezano sa sposobnošću da stojite samostalno na svojim stopalima. Isušene biljke, ekscesivna vrućina ili nered mogu narušiti energiju.

Kičma i kosti

Krajnji levi ugao doma povezan je s problemima s kostima. Proverite ovo područje ako patite od bolova u leđima, osteoporoze ili sl.  Ovo područje takođe daje energiju za protivljenje nasilnicima i zlostavljačima, pa ako vam je potrebna energija za to, tada očistite i uredite ovo područje.

Oči

Područje povezano s očima nalazi se na najudaljenijem centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Prljava ogledala, stakla i sl. mogu se reflektovati u problemima s očima. Proverite ovo područje ako bolujete od glaukoma, konjunktivitisa, lošeg vida i sl.

Trbušno područje

Zdravstveni problemi u vezi sa probavnim sistemom i stomakom ogledaju se u udaljenom desnom uglu vašeg doma. Nemojte tu držati oštar nameštaj, električnu opremu i sl. Ovo područje b trebalo i očistiti ako imate problema s prihvatanjem emotivne intimnosti u vezama.

Usta i respiratorni sistem

Dentalni problemi, astma i slično vezani su za centralni deo desne strane vašeg doma. Preterano grejanje ili preveliko svetlo u ovom području mogu iritirati i izazvati ovakve probleme.

Glava

Glavobolje, ozlede, mentalni problemi, kao i perut i drugi problemi s kosom u vezi su sa bližim desnim uglom vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda.

Izvor: aura.ba

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari