ASTROLOGIJA

ANEĐEOSKA PORUKA OD 6. DO 12. MAJA: Izaberite boju cveća koja vas privlači i saznajte šta vas očekuje u ljubavi

Opustite se i izmeditirajte koliko vam je potrebno da dođete u opušteno stanje uma. Kada otvorite oči, odaberite koja vas boja cveća sa slike najviše privlači. Boja koju odaberete nosi poruku Majke Zemlje, anđela i vaših vodiča vezanu za vaš ljubavni život.

ANEĐEOSKA PORUKA OD 6. DO 12. MAJA: Izaberite boju cveća koja vas privlači i saznajte šta vas očekuje u ljubavi

Ako ste se odlučili za belo cveće:

Možda ste ostali sami posle dužeg vremena ili vam je partner otišao na put. Možda vam već neko vreme ne ide baš najbolje u ljubavi. Sve u svemu, ovo je poruka za usamljene, bilo da su sami ili u vezi. Stvari koje su ranije delovale magično, sada su pod znakom pitanja. Moguće da ste dobili neke ideje o ljubavi koje nisu baš pozitivne. Kao da ne sanjate mnogo.

Ono što vam je potrebno je promena perspektive. Trebalo bi sagledati širu sliku i malo dublje proučiti svoja uverenja o ljubavi. Možda imate nerealna očekivanja, možda ste sa osobom koja je sa vama iz pogrešnih razloga, možda ste vi u toj priči iz pogrešnih razloga. Ili, alternativno značenje ove poruke može biti da ste izgubili iz vida šta je zaista bitno.

Suočite se sa svojim strahom od samoće. Ukoliko to uradite, bolje će vam ići u vezama. Ono što dolazi nakon ove lekcije je priča koja dolazi bez nenormalno velikog truda i ulaganja. Svaki odnos zahteva trud, ali ako samo vi ulažete u odnos sa partnerom koji se ne trudi, ako je uvek bezrazložno teško - onda tu nešto ne štima kako treba. Znaćete da je vaš rad na uverenjima urodio plodom kada stvari jednostavno budu tekle nekim svojim prirodnim tokom, bez forsiranja i jurnjave.

Ukoliko ste se odlučili za roze cveće:

Uskoro u vaš život ulazi neko nov ukoliko ste sami. Ukoliko ste u vezi, ovo može da znači nekakvu skoriju proslavu- brak, dete, neku zajedničku pobedu vas i vašeg partnera. Sve u svemu, dolazi jako pozitivan period za vas.

Možda ste neko vreme osećali kako vam ponestaje snage da radite na sebi, da tražite osobu, da se borite za određenu vezu. Ali, sav vaš trud će uskoro da se isplati. Neće samo da se isplati, nego će biti i bolje nego što očekujete.

Dolazi do nekog pozitivnog razvitka situacije. Ono što je bitno jeste da samci sebi traže osobu koja će ih prihvatiti takvi kakve jesu. Uoliko va se nudi veza gde morate da budete nešto što niste, to nije dobra veza a vas. Vaši vodiči vam poručuju da odbijate ono što nije dobro za vas jer na taj način ostavljate prostor za nešto zaista dobro što vam pripremaju.

Ukoliko ste prošli kroz period krize u braku i vezi, vodiči vas podsećaju da lotos raste iz mulja, a to ni za nijansu ne umanjuje njegovu duboku simboliku i veličanstvenost. Naprotiv, to što raste iz mulja i izlazi na površinu vode u čarobnom obliku, povećava njegovu veličanstvenost. Tako je i u ovom slučaju sa vašim odnosom.

Ukoliko ste se odlučili za ljubičasto cveće:

Ova poruka prevashodno je vezana za pretke, karmu, nešto što traje generacijama ili kroz mnoge inkarnacije. Jedan deo ove poruke je da vam treba čišćenje od strahova predaka, ali i njihov blagoslov. Veza u koju ulazite, ili ona u kojoj ste trenutno, jeste sudbinska i donosi nešto jako bitno u vaš život.

Možda ste prošli periode apatije i periode preosetljivosti. Jako je važno da emocije dovedete u balans, a to je upravo ono što učite i kroz vašu trenutnu ili narednu ljubav. Potrebna vam je spoznaja vašeg ičnog prostora i sopstvene auonomije kada su veze u pitanju. Vi ste osoba koja mnogo saoseća, i dozvoljava da je tuđe emocije preplave. Možda se i bojite tuđeg besa i trudite se da nikoga ne uvredite. Uredu je poštovati druge, ali ćutanje nije poštovanje. Uredu je da sa svojim partnerom otvoreno pričate čak i o stvarima oko kojih se ne slažete. Neslaganje ne mora biti loša stvar i ako ste otvorenog uma, lako se može desiti da dobijete neko novo znanje, da zajedno dođete do nekih novih zaključaka. Ovo je poruka koja  između ostaog baš o tome govori: o zajdničkom rastu.

Moguće da ćete uskoro konačno biti u stanju da poverujete u ljubav i da osetite da vaša veza zaista vodi nečemu. Nešto dobro je na putu ka vama i može se desiti da vas i partner nekim gestom uveri u svoje pozitivne namere.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari