ASTROLOGIJA

ANĐEOSKE PORUKE OD 9. DO 15. SEPTEMBRA: Saznajte kakva vam je energija i šta privlačite u život!

Vaši anđeli i vodiči su u svakom momentu svesni gde se nalazite, kako se osećate, gde ste emotivno i duhovno.

ANĐEOSKE PORUKE OD 9. DO 15. SEPTEMBRA: Saznajte kakva vam je energija i šta privlačite u život!

Oni žele da i vi budete svesni sebe, kako biste što svesnije kreirali svoj život. Baš zato, anđeoska poruka za ovu nedelju će govoriti malo o tome kakva vam je energija i šta privlačite svojim trenutnim delovanjima.

Sedite na neko mirno mesto i nekoliko minuta svesno dišite. Kada dođete u stanje smirenosti, otvorite oči i odaberite sliku jednoroga koji vas najviše privlači. Svaka od sličica krije veoma važnu poruku.

Slika 1.

Svesni ste svojih talenata i mogućnosti. Znate da imate dobru perspektivu i koliko toga možete. Ipak, niste usklađeni sa svojom okolinom i svojim istinskim osećanjima vezanim za ljude oko sebe. Ne pokušavajte da stvari razrešite na nivou uma. Osetite srcem i telom šta valja činiti. U suprotnom, život će vas dovoditi u situacije gde ćete morati da naučite da na taj način osluškujete sebe, hteli vi to ili ne. Lekcija vas čeka, bilo na lakši ili na teži način.

Slika 2.

Kroz isceljenje koje prolazite, bilo na mentalnom ili fizičkom nivou, dolazi vam velika mudrost. U poslednje vreme ste se baš podosta otvorili i dovoljno ste snažni da možete sebi dopustiti da budete ranjivi pred drugima. Očekuje vas nekakva proslava u skorije vreme, budite radosni zbog toga. Novi početak života sledi uskoro.

Slika 3.

Trenutno učite da budete sami sa sobom i da samoća može da pročisti. U potrazi ste za nečim važnim, ili ćete uskoro biti. To što vi tražite, ne može da se pronađe u velikim grupama i prometnim mestima. Potreban vam je mir da se pounutrite, da uđete duboko u sebe i istražite svoje srce. Kada vas mir i tišina pročiste, teško da će išta moći da vas zaustavi. Možda još uvek ne vidite pozitivne rezultate svog rada, ali oni će se pojaviti veoma uskoro, čim staro napravi mesta za novo. Vaši trenutni problemi će biti isceljeni, ne brinite se oko toga. Dolazi do značajne promene u energiji.

Slika 4.  

Prolazite kroz period kada menjate perspektivu i počinjete o nekim stvarima da razmišljate na drugačiji način. Kompletirajte sve svoje procese, važni su, ali nemojte očekivati da će vaš posao biti završen kada prođete kroz te promene. Vaša istinska duhovna potraga, i potraga za drugim stvarima koje su za vas istinski važne, tek počinje kada se ovaj proces završi. Provešćete neko vreme u samoći, ali kvalitetnoj samoći. Bićete sebi najbolje drušđtvo i otkriti mnogo toga o sebi.

Slika 5.

Počeli ste da svesno kreirate svoju sudbinu, ali ne znate kolika je vaša istinska moć. Uskoro sledi nekakav novi početak i situacije koje će vas navesti da to razumete. Dobro pratite svoj osećaj. Trudite se da ostanete u balansu i da ne samujete previše, ali ujedno i da ne budete prebukirani tuđim energijama i preterano zauzeti tuđim životom. Na taj nalin, vaša energija će biti izbalansirana i doćiće vam sve ono što je potrebno.

Slika 6.

Polako postajete svesni svoje snage. Možda prolazite kroz težak period i učite veoma teške lekcije, ali vaša snaga uspeva da prevaziđe sve te stvari. U ovom momentu je potrebno snažno povezivanje sa anđelima i vašim duhovnim vodičima, to će doneti harmoniju u vaš život. Na taj način ćete dobiti svoj dugo željeni mir.

FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari