ASTROLOGIJA

ANĐEOSKE PORUKE OD 8. DO 14. JULA: Pogled na svet utiče na naše rezultate na svim poljima! Šta bi trebalo da promenite?

Pogled na svet u znatnoj meri utiče na rezultate svih naših pokušaja da se ostvarimo na raznim poljima. Ukoliko su uverenja negativna, dolazi do blokada na određenim poljima. Zato, za ovu nedelju, dobijate poruke svojih vodiča o tome šta bi valjalo da promenite kada je reč o pogledu na svet.

ANĐEOSKE PORUKE OD 8. DO 14. JULA: Pogled na svet utiče na naše rezultate na svim poljima! Šta bi trebalo da promenite?

Dišite svesno nekoliko minuta. Kada dođete u stanje smirenosti, zamolite svoje vodiče za vođstvo. Onda, kada osetite da ste spremni, pogledajte sliku. Broj koji vas najviše privuče, nosi poruku za vas.

Broj 1:

Vi bi trebalo češće da preduzimate akciju. Moguće je da vam se često dešavalo da u stomaku osetite da je nešto ispravno, a ipak ništa ne preduzmete i pustite da vas vode slepi. Vreme je da naučite da verujete svojoj intuiciji i delujete u skladu sa njom.

Veoma često imate sjajne ideje. Zapravo, vi ste jedna veoma kreativna osoba, ali i analitična. Imate jako duboke misaone procese, pa samim tim vidite detalje koji drugi ne vide. Negativna strana toga je što se ponekad predugo zadržavate u svojim mislima, dok drugi, koji možda znaju manje nego vi, deluju. Vreme je da svoje ideje iznesete na svetlost dana i pretvorite ih u akciju.

Broj 2:

Vama nedostaje odlučnost. Krenete ka cilju, a onda se nekako pokolebate. Problem je što ne verujete potpuno u sebe. Jednom kada budete poverovali, ništa neće moći da vas zaustavi. Na kraju krajeva, imajte u vidu da nema mnogo značajnih razlika između onoga ko pobeđuje i onoga ko gubi: stvar je samo u određenim stavovima i navikama. I naravno, stvar je u tome što je pobenik pokušavao i nakon što je više puta izgubio. Na vama je, dakle, da ne odustajete tako lako. Nemojte se plašiti neuspeha. Ako odustajete zbog straha od neuspeha, automatski ste osuđeni na neuspeh. Važno je uvek neuspeh doživeti kao lekciju i pokušavati dalje.

Broj 3:

Poverujte u čuda i obratite malo pažnju na fizičko zdravlje. Zatvoreni ste prilično, a to uzrokuje i psihičke i fizičke probleme. Suviše tereta sebi stavljate na leđa, suviše se opirete prirodnom toku života, ne dozvoljavate vodičima da vam pomognu - a to utiče na vaše psihiočko i fizičko zdravlje. Okrenite se više ka životu. Donosite odluke koje podržavaju život: zdrava hrana, zdrave navike, zdravi stavovi.

Broj 4:

Moguće je da robujete lošim navikama. Bilo da je reč o zavisnosti, o kozavisničkim odnosima (međusobnoj zavisnosti u međuljudskim odnosima), o toksičnom ponašanju ili nečemu trećem, to vas koči, pa zato ne doživljavate uspeh koji priželjkujete. Ne mora biti reč o nečemu kritičnom i očiglednom. Ne morate biti narkoman i alkoholičar u delirijumu da bi vas loše navike mnogo koštale. Zato, zamolite Arhanđela Mihajla da vam pomogne da presečete sve svoje nezdrave vezanosti i otvorite se za pozitivne promene.

Broj 5:

Poradite na komunikaciji sa ljudima. Otvorite se drugima i dozvolite da se drugi otvore vama. Naučite da slušate bez predrasuda i da razumete stvari iz tuđeg ugla. To će vas oplemeniti i obogatiti vam unutrašnji život. Nedostatak komunikacije sa sredinom, često dovodi do ograničenja. Umesto da udružite snage sa okolinom, energija se troši na rasprave. Kada se više otvorite ka ljudima, dobijaćete i više od života.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari