ASTROLOGIJA

ANĐEOSKE PORUKE OD 2. DO 8. SEPTEMBRA: Otkrijte čime blokirate ispunjenje želja!

Zažmurite i neko vreme svesno dišite. Uzmite onoliko vremena koliko osećate da je potrebno. Kada osetite da ste opušteni i otvoreni da čujete poruke svojih vodiča, zatražite od njih smernicu, a onda otvorite oči i pogledajte sliku.

ANĐEOSKE PORUKE OD 2. DO 8. SEPTEMBRA: Otkrijte čime blokirate ispunjenje želja!

Pređite pogledom svaki od brojeva na slici i osetite koji vas najviše privlači.
Poruka ove nedelje je o tome šta radite pogrešno, odnosno, čime blokirate svoje manifestacije.

Ako ste izabrali broj 1

Još uvek niste naučili da se prilagodite različitim okolnostima koje vam se događaju. Naravno, kad kažem ''prilagoditi'' ne kažem da treba prihvatiti bilo koju negativnu okolnost i dopustiti joj da tu ostane. Stvar je u tome da treba da iskoristite okolnosti tako da vam idu na korist, a ne na štetu. Život vam da limun, a vi napravite limunadu.
Negde kao da pokušavate da se odsečete od okolnosti i stvorite čardak ni na nebu ni na zemlji, ne osvrćući se na okolnosti. A ono što treba da uradite, jeste da gradite na temelju onoga što je već tu, da iskoristite ono što je već prisutno i stvorite nešto bolje po vas.
Potrebno vam je da se više združite sa svojom okolinom, da osetite da ste istinski povezani sa drugom ljudima, životinjama, vašim vodičima, biljkama, prirodom... U tom zbližavanju, shvatićete da mnoge dobre strane života niste do sada videli i da su vam mnoge mogućnosti promicale jer ste uzaludno pokušavali da se odvojite od svega.
U ovom procesu će vam pomoći odlasci u prirodu i bilo kakav rad sa lekovitim biljkama, biljnim preparatima i tome slično. U tom radu, vi uspevate da se otvorite ka čitavom Univerzumu.

Ako ste izabrali broj 2

Poprilično ste neuzemljeni i potrebno je da radite na tome. Moguće je da ste kao dete mnogo bežali od porodice i porodične karme, te ste stvorili svoj magični, unutrašnji svet. Moguće da pronalazite utočište u duhovnom radu, ali ne umete lekcije koje učite da primenite na svakodnevni život. Čini se da vam je sve zamislivo, osim činjenice da ćete i sutra biti u ovom telu i voditi baš ovaj život. Život provodite u magnovenju.
Vreme je da svoje utočište stvorite i u spoljnom svetu. Ovim nipošto ne pokušavam reći da treba da se odreknete svog bogatog unutrašnjeg života, samo bi trebalo da stvorite balans između spoljašnjeg i unutrašnjeg sveta.
Vi ste osoba koja ima dobar potencijal da stvori jako velike stvari, da iskupi karmu predaka i stvori nešto veliko za buduće generacije. Ali, da biste ostvarili svoje snove, prvo morate da se probudite.

Ako ste izabrali 3

Čini se da vi veoma često izneverite sebe. Jednostavno, vi želite ljubav, ali ne volite sebe. Želite sigurnost, ali niste spremni da osigurate sebe. Na neki način gajite i strah od neuspeha i teško vam je da krenete u bilo kakav proces ukoliko ne postoje garancije ili bar dobri indikatori da će sve ispasti okej. Svojim "hoćkanjem" i "nećkanjem" u velikoj meri blokirate svoju moć.
Vreme je da prestanete da se blokirate na ovaj način. Vreme je da ostvarite svoju životnu svrhu. Čeka vas mnogo više nego što možete da zamislite, samo ako prevaziđete svoje strahove.
Vi ste jedini koji uvek u sebi možete da probudite osećaj ljubavi i sigurnosti. Ako ga blokirate, nikad nećete moći da se otvorite za onu ljubav i sigurnost koje dolaze spolja.
Tek kada budete u ispravnom odnosu sa sobom, kada sebi budete dali ono što vam treba, moći ćete i svetu oko sebe dati ono što mu je potrebno. Vi tada nećete morati da se trudite iz petnih žila da pomognete drugima, već će i vaše prisustvo samo po sebi biti melem za srca onih koji pate i tek uče ono što vi već znate.

FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari