ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PROGNOZA OD 29. JULA DO 4. AVGUSTA: Jednorog donosi snažnu poruku za vas!

Nekoliko minuta svesno dišite i dođite u stanje smirenosti, a zatim pitajte svoje anđele i vodiče za smernicu. Kada osetite da je vreme, otvorite oči i pogledajte sliku. Jednorog koji vas više privuče, nosi važnu poruku za vas...

ANĐEOSKA PROGNOZA OD 29. JULA DO 4. AVGUSTA: Jednorog donosi snažnu poruku za vas!

Jednorog sa jahačicom:

Dolazi period novih romansi i poznanstava, novih poduhvata. Ali, da bi do toga došlo, morate steći dublje razumevanje situacije u kojoj se trenutno nalazite. Još uvek odbijate da razumete neke osnovne dinamike u odnosima u kojima se nalazite, a to vas unazađuje. Vreme je da osvestite šta je u vašim odnosima toksično. Jednako je važno da odredite koje su to tuđe toksdične navike, koliko i da odredite koje su vaše toksične navike. Budite spremni da se menjate, kako biste mogli da rastete.

Neke stare navike je veoma teško otpustiti, ali nagrada će biti ogromna ukoliko se zaista potrudite. Kada vi sazrevate, dolaze do vas i mnogo dublji vidovi ljubavi, mnogo zanimljivije životne avanture. Nije pitanje kada će doći Onaj Pravi ili Ona Prava. Pitanje je da li ste vi Onaj Pravi i Ona Prava. Ovo važi i za sve drugo, ne samo za polje ljubavi. Ako vi napredujete, stvari će se promeniti u značajnoj meri.

Jednorog bez jahačice:

Vaše snovi se ne ostvaruju jer ih vi sabotirate zbog svog potisnutog osećaja krivice. Vas ne koči ni vaš fizički izgled, ni vaše kvalifikacije, ne koči vas vaše poreklo. Vas najviše sabotirate vi sami. Čak i kada imate dobre ideje i izglede za uspeh, podsvesno radite stvari koje mogu da vas koče u značajnoj meri. Da li vam se dešavalo da vam neko otvara karte i sve sluti na dobro, a da ipak ne dođe do ostvarenja vaših ciljeva? Dobili ste dakle priliku da osvestite svoje mogućnosti, možda i više puta, ali je zbog osećaja krivice niste iskoristili.

Vreme je da zamolite svoje vodiče da vas oslobode osećaja krivice, ali ga radi toga morate u potpunosti osvestiti. Odakle dolazi taj osećaj? Kada vam je usađen? Od čega se sastoji vaša odbojnost prema sopstvenom uspehu? Da li mislite da će vas uspeh iskvariti? Da li kažnjavate sebe zbog neke subjektivne ili objektivne greške iz prošlosti? Da li se osećate neskromno kada poželite više za sebe? Da li kažnjavate sebe nakon što osetite sreću i ispunjenost?

Kada odgovorite na sva ova pitanja, biće vam lakše da se oslobodite barijera koje vas koče u ostvarivanju uspeha. Tada kada se oslobodite krivice, u vašem životu će početi da se dešavaju čuda.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari