ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PORUKA ZA NEDELJU OD 20. DO 26. MAJA: Odabirom slike koja vas najviše privlači, otkrićete svoje unutrašnje stanje!

Zažmurite i dišite svesno koliko god vam treba da dospete u stanje smirenosti. Svaka sličica krije anđeosku poruku o vašem unutrašnjem stanju (koje utiče na spoljašnje) i načinima da svoje stanje popravite.

ANĐEOSKA PORUKA ZA NEDELJU OD 20. DO 26. MAJA: Odabirom slike koja vas najviše privlači, otkrićete svoje unutrašnje stanje!

Ukoliko ste se odlučili za sliku broj 1

Pozabavite se idejom moći i nemoći. Ova poruka je za 2 tipa osoba: za one koji pokušavaju da demonstriraju moć nad drugima jer se sami osećaju slabo i one koji uvek ostaju u pozadini, čak i kada su kvalifikovani za neki zadatak i njihove ideje su dobre. To su u ovom slučaju 2 krajnosti istog problema.

Pozadina problema u ovoj situaciji jeste to što niste dovršili neke bitne stvari: i kad je reč o radu na sebi i kad je reč o sopstvenom životu. Osećate se nekompetentno da završite, ali se onda osećate nekompetentno jer niste završili. Osećate preveliku potrebu za uspehom, do te mere da vas ta potreba sprečava da uspete. To jeste začaran krug.

Iz ovog stanja može da vas izvuče ugledanje na decu. Ona sa radoznalošću i otvorenošću uče nove i nove stvari o životu. Dete kad uči da hoda, ono to ne nauči iste sekunde, ali prihvata svoje uspone i padove i nastavlja dalje. Tako učinite i vi.

Takođe, veoma je važno da idete dan po dan. Našem umu i egu je veoma teško da se obaveže da će, nešto u čemu je istrajao 24 h, morati da radi do kraja svog života. Danas uradite sve najbolje što možete, a sutra nek se stara za sebe.

To je brži i efikasniji način da se stigne do cilja, kako god to nekome delovalo. Na taj način, ne opterećujete svoje umove stvarima koje još nisu došle na red, već ulažete svu svoju energiju u ono što trenutno radite. Nije potrebno trošiti svoju energiju na nešto što još uvek nije došlo.

Budite dobro uzemljeni, centrirani... Pronađite utočište u sebi i onome što je već postignuto. Čak i ako niste svesni da iza sebe već imate neke uspehe, imate ih. Setite se šta ste sv preživeli, a još uvek ste tu.

Svaki korak koji napravite u pravcu ovih korisnih promena, biće po jedna cigla vašeg utočišta. Ukoliko preduzmete bitne korake u dobrom smeru, pronaćićete u sebi mir koji vam je preko potreban, ali i snagu da se izborite za sebe na neagresivan način.

Ukoliko ste se odlučili za sliku broj 2

Moguće da vas more i da će vas još moriti crne misli, samosažaljenje i patnja zbog stvari koje ne zavise od vas. Dozvolili ste da vas kontroliše nešto što vi ne možete kontrolisati.

Moguće je da traume iz prošlosti, ili događanja iz prošlosti utiču na vaš mir sada. Vreme je da krenete dalje, jer ćete u suprotnom uništiti ono što može da bude dobro sada. Koncentrišite se na stvari koje se mogu rešiti sada, a prošlost ostavite prošlosti. Istina je da će sve proći, ali na vama je kako da percipirate neminovne promene u životu.

Možda ćete reći da ste već pokušali da učinite nešto, ali nikad niste uspeli pustiti ono što više ne ide u prilog vašem životu. Morate da razumete da se odvajanje ne dešava na silu. Ne možete jednog jutra samo ustati i reći ''ja sam odvojen'' i samo pustiti sve što se godinama skupljalo. Morate da razumete da pozitivna promena iziskuje rad na sebi, i da je povlačenje u sebe i nasilno presecanje, samo kreiranje novih problema.

Cilj je da naučite da živite sa sobom i svojom okolinom, bez odlaska u pogrešne krajnosti poput nezdrave vezanosti. Ako je sve na svom mestu, Bog će biti u sredini i obožavaćete samo Boga (i one koji su mu blizu). Ostale ćete voleti jednom zdravom ljubavlju koja dozvoljava da voljena osoba bude ono što jeste. U ovom periodu je važno da provedete kvalitetno vreme sa onima koji su vam bliski i da ih možda iznova upoznate. Teške stvari koje su se dešavale, nisu promenile samo vas, već i njih.

Setite se da vaš um nije uvek bio zatvoren i kad niste blokirani mračnim mislima, vi imate veoma široke vidike. Čini se da vas je nekakva trauma jako zatvorila i sad je vreme da na toj traumi poradite, kako biste mogli da ispunite svoju svrhu u ovom životu. Vaša otvorenost je bila jedan veliki adut u svemu i šteta je da to nestane.

Vaša odsutnost pogađa ljude koji vas vole. Posvetite im vreme sada. Vi ste neko ko svojoj okolini može da pruži mnogo i ko je stvoren da mnogo pruži. Vratite se sebi i svojoj životnoj svrsi kako biste se mogli vratiti i mnogima kojima ćete pomoći- jer to je bitn deo vaše svrhe.

Ipak, sve ovo što se dešavalo, nije slučajno. Znanje koje ćete dobiti zaceljujući ovu traumu, doneće vam nova i zrela razmišljanja o životu i nove vidike. Crpećete iz nje veliku mudrost.

Ukoliko ste se odlučili za sliku broj 3

Vi ste trenutno na raskrsnici i možete izabrati i da zidate i da rušite. Šta god odaberete, to će doneti snažne dobre ili loše posledice. Ipak, neodlučni ste i zbunjeni. Kao da i ne verujete sebi u potpunosti.

U prošlosti je vašu stabilnost, vaš osećaj sigurnosti, a možda i neke stvari koje ste manifestovali, uspela da naruši osoba koja vam nije mislila dobro. Zbog toga niste sigurni možete li da verujete ljudima oko sebe i nemate baš potpuno poverenje u život.

Kao da je u vama snažno uverenje da morate da se žrtvujete, i da ne očekujete da to ikada urodi plodom. To je u nekim situacijasma okej, ali u vašoj nije. Vi se ne žrtvujete za više ciljeve, već se žrtvujete za mir u kući, za pojedninačne ciljeve nekih osoba koje ne moraju baš znati šta rade.

Uskoro će vam se pružiti nove prilike u životu i sve će moći da se promeni na bolje. Međutim, dolaziće situacije koje će pre svega zahtevati vaše poverenje. Može se desiti da se stvari otežu i da se usporeno razvijaju, a da vi počnete zbog toga da gubite strpljenje i veru, očekujući rezultate kakve ste imali kada ste verovali osobama kojima niste trebali verovati. Važno je da znate da novi ljudi u vašem životu nisu takvi i da vas neće povrediti. Možete da im verujete, čak i u situacijama kada se stvari odvijaju sporije i dugačije nego što ste očekivali.

Ukoliko ste se odlučili za sliku broj 4

Vreme je da se otvorite za nova iskustva. Ovo se pre svega odnosi na iskustvo vere. Vaši vodiči su vam namenili nešto što zahteva vaše prepuštanje i slušanje svoje intuicije, pa čak i veoma blizak kontakt sa svojim vodičima.

Jako je važno da se zapitate slušate li svoje ego ili glas svojih vodiča koji vredno rade za vašu dobrobit. Suviše ste zatvoreni da bi do vas došle neke bitne stvari. Grčevito se trudite da sve kontrolišete i time sprečavate da u vaš život dođu čuda.

Iza te potrebe za kontrolom je snažan osećaj nezaštićenosti. Morate uspostaviti kontakt sa svojim vodičima, kako bi vas oni mogli podsetiti da niste sami i da su oni tu za vas.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari