ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PORUKA ZA NEDELJU OD 22. DO 28. APRILA: Izaberite sliku koja vas najviše privlači i otkrijte šta vas očekuje!

Zažmurite, dišite svesno koliko god da vam je potrebno da smirite um. Smirenog uma, pomolite se za smernicu.

ANĐEOSKA PORUKA ZA NEDELJU OD 22. DO 28. APRILA: Izaberite sliku koja vas najviše privlači i otkrijte šta vas očekuje!

Kada otvorite oči, odaberite sliku i otkrijte šta vam poručuju anđeli i Majka Zemlja.

Ako ste odabrali sliku Delfina:

Velike promene koje ste napravilu, dovele su jedan životni ciklus do kraja. Možda krivite sebe, ali stvari du baš onakve kakve treba da budu. Uložili ste puno energije u svoje promene. Vaša moć je konačno izmenila sve oko vas. Vaši odnosi su se promenili, vaša interesovanja nisu ista,vaše želje su drugačije. U većem ste skladu sa sa sobom.Razumljivo je da ste usamljeni jer vaša okolina više ne može da vas razume kao pre. Ako ste osoba koja je imala bogat društveni život, doza tišine koju duhovnost donosi vam može teško pasti. To je normalan deo procesa. Promene koje prolazite su možda male smrti, ali su ujedno i razlog za slavlje.Potrebne su vam bosonoge šetnje po prirodi, bosonogi ples, građenje odnosa sa prirodom, sa svetom oko sebe. Gubitak koji trpite zbog promena, ostavlja prostor za izgradnju novih odnosa. Vaš odnos sa anđelima i vodičima je postao snažniji i prisniji.Ukoliko se bavite ili želite baviti stvarima poput bele magije, ako želite početi da se bavite nekom vrstom divinacija, ovo je dobar period za to. Jaki ste energetski i bezbedno je za novi korak.Vreme je da vežbate drugačije reakcije na stare probleme. Vreme da posmatrate stvari sa novim stavom. Novi početak dolazi u sve vaše odnose.

Ako ste odabrali sliku Šume:

Imate snažnu podršku anđela za novi projekat kojim želite da se bavite, naročito ako je to nešto što može pomoći mnogim drugim dušama. Zamolite anđele da vas oslobode psihičkih barijera i nedostatka samopouzdanja. Vaš nedostatak vere je jedino što vas koči u ovoj situaciji. Novi posao koji priželjkujete je vaš, ako imate hrabrost da se za njega borite. Vredi suočiti se sa strahovima u ovoj situaciji jer će to doneti jako pozitivne rezultate. Preispitajte svoje stavove o novcu i poslu i krenite u akciju. Mogućnost dobre zarade u ovom periodu,naročito ako radite s ljubavlju.

Ako ste odabrali sliku Neba:

Rešenje za vaše fizičke tegobe, ali i neke od emocionalnih, krije se u prirodi, prirodnim preparatima, zelenoj energiji arhanđela Rafaela. Mnogi od vaših unutrašnjih problema, potiču od vaše snažne, neispunjene potrebe da budete voljeni. Ovo nije period kada ćete pronaći ljubav svog života. Ovo je period kada je potrebno da date ljubav. Životinjama, biljkama, ljudima oko vas je potrebno da ih volite. Grlite drveće, hranite napuštene životinje. Provedite kvalitetno vreme sa decom vaših rođaka i prijatelja. Odvedite svog psa u dugu šetnju. Mnogo šta je u izmaglici, misteriozno i nerazotkriveno. Osećate da još uvek niste došli do nekih stvari koje su važne za vaš životni put, i to je istina. Još uvek nije vreme da saznate neke informacije. Uzemljenje i jedinstvo sa prirodnim elementima su nužni pre nego što počnete da se bavite bilo kojom drugom vrstom rituala za manifestaciju. Ne postoji način da ubrzate ovaj proces. Još niste spremni da se osamite i pokrenete procese koji iziskuju samoću i koncentraciju. Ali, ukoliko poslušate savete koje vam Majka Zemlja i anđeli ovaj put šalju, u skorijoj budućnosti ćete krenuti na veliko duhovno putovanje, bilo da je to bukvalno ili samo srcem.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari