ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PORUKA ZA NEDELJU OD 15. DO 21. APRILA: Izaberite sliku vuka koja vas najviše privlači i otkrijte njeno značenje!

Zažmurite i dišite svesno koliko god vam je potrebno da se smirite. Zamolite anđele za smernicu, a onda otvorite oči i pogledajte sliku. Vuk koji vas najviše privuče, krije poruku za vas.

ANĐEOSKA PORUKA ZA NEDELJU OD 15. DO 21. APRILA: Izaberite sliku vuka koja vas najviše privlači i otkrijte njeno značenje!

Ako vas je privukla slika vuka broj 1:

Već neko vreme ste u situaciji koja zahteva veliki oprez. Ako osećate neodlučnost, to nije slučajno. To vam intuicija poručuje da nije vreme da sada donosite odluke koje će vam promeniti život. Postoji nešto što još ne znate o osobama sa kojima želite da stupite u vezu, o potencijalnim poslovnim saradnicima, o novim poslovima koje razmatrate. Mudro sačekajte da vidite drugu stranu medalje. Ne vezujte se emocionalno u ovom momentu.

Anđeli vam poručuju da je okej što trenutno ne znate šta želite. Ne morate da žurite. Ako date sebi odmor i odušak, intuitivne poruke će lakše doći do vas. Nemojte se forsirati, i nemojte forsirati da se promene koje želite dese vašim ritmom. Verujte u božanski "tajming".

Bilo bi pametno da se obratite za pomoć nekome ko vam može dati  savet sa duhovne tačke gledišta. Zapravo, ovu situaciju bi najlakše razrešio neko ko je stekao uzvišeniju mudrost.

Ako vas je privukla slika vuka broj 2:

Moguće da iz prošlosti vučete osećaj niže vrednosti. Moguće i da osećate krivicu prema osobi koja je odavno preminula ili sa odavno preminulom osobom imate nerazrešena posla. Ukoliko nije u pitanju osoba, onda je trauma koje niste ni svesni. Neka reč ili postupak, koji deluju kao da nemaju neki poseban značaj, su ostavili na vas veoma snažan trag.

Preko vam je potrebna duhovna praksa. Zapustili ste svoju duhovnu stranu ili niste dali dovoljno od sebe u onome što ste radili. Možda je dobro vreme da razmislite da li oko sebe imate prave duhovne uzore. Ukoliko imate pogrešno vođstvo, to može da dovede do toga da se maksimalno trudite, a nikuda ne stižete.

Vreme je da osvestite rane iz prošlosti i pustite sve ono što ih sprečava da zarastu. Osvestite šta vas to muči i ne dozvoljava vam da krenete dalje.

U tom procesu, doživećete neku vrstu male ''smrti''. Vaše stare ideje umiru i ostavljaju mesta novima. Stara uverenja vas napuštaju i samim tim, moguće je da ćete doživeti izvesnu količinu patnje. Uvek je najmračnije pred svitanje.

Budite blagi prema sebi. Dajte sebi vremena koliko god vam je potrebno.

Ako vas je privukla slika vuka broj 3:

Jedan ciklus u vašem životu se nedavno okončao. Ukoliko patite zbog raskida, smrti bližnjeg, rastanka - anđeli su uz vas i pomažu vam da se oporavite.

Namučili ste se puno u poslednje vreme. Psihički ste potrošeni i moguće da ste u nekom vrstu začaranog kruga. Ne uspevate da nađete izlaz i rešenje. Pozovite anđele da vam pomognu.

Najvažnija smernica koju treba da tražite od anđela je da vas usmere ka mestima, isceliteljima, duhovnjacima koji bi vam mogli pomoći u ovoj situaciju. Ono zbog čega patite će se zaceliti na nekom mestu gde se radi joga ili gde se ljudi mole.

Mnogo toga će se razrešiti kada budete prihvatili gubitke. Sve se dešava u pravo vreme i sa dobrim razlogom. Sada možda ne možete videti zašto je moralo da bude tako kako jeste, ali u budućnosti ćete doći do veoma bitnih spoznaja po tom pitanju.

Ovo su dani tokom kojih otkrivate sebe i šta je za vas prihvatljivo, a šta nije. Sve što ste proživeli vam otkriva neke strane vaše ličnosti kojih niste bili svesni: skrivene slabosti, ali i skrivene snage. Skrivene ljubavi i skriveni bes.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari