ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PORUKA ZA NAREDNU NEDELJU: Izaberite cvet koji vas privlači i saznajte šta vas očekuje u bliskoj budućnosti

Zažmurite, dišite svesno koliko god vam je potrebno da se opustite. Zatim zamolite anđele i vodiče za vođstvo i otvorite oči. Cveće koje vas najviše privlači, krije anđeosku poruku za vas.

ANĐEOSKA PORUKA ZA NAREDNU NEDELJU: Izaberite cvet koji vas privlači i saznajte šta vas očekuje u bliskoj budućnosti

Ako ste izabrali sliku 1:

Arhanđel Mihajlo je uz vas i pomaže vam da raskrstite sa navikama koje vam više ne idu u prilog. Jedan period vašeg života se okončava, možda i patite zbog gubitka nekoga iz bliskog okruženja. Ne brinite se. Sve što se dešavaj je za vaše najveće dobro.

Ukoliko se već neko vreme pitateda li ste u vezi sa pravom osobom ili se nadate da ćete privući određenu osobu iz vašeg okruženja, to nije osoba za vas. Osoba koju trenutno posmatrate bi vam u život donela mrak i izbegavanje svega onoga što morate učiniti da ispunite svoju svrhu. Dajte svoje dopuštenje Arhanđelu Mihajlu da vam ukloni iluzije o toj osobi i pomogne vam da raskrstite sa toksičnim ljudima.

Mnogi ljudi od vas traže pomoć, ali zapitajte se da li im pomažete iz pravih razloga. Moguće je da se trenutno zaokupljate drugima da biste lakše ignorisali sopstvene probleme.

Prisutna je zbunjenost i dosta pitanja vezana za pravac u kom treba da idete. Problemi se neće rešiti ove nedelje. Koliko ne trebate da izbegavate razmišljanje o problemima, tako se neće rešiti ni ako ulažete previše energije kada nema potrebe za tim.

Pozabavite se dubokom meditacijom, odmorom. Ako sada date sebi oduška, moćićete da delujete u pravom momentu.

Moguće da će vam uskoro trebati učitelj. Dolazite do izazova koje ćete teško prevazići sami.

Uredu je da nemate uvek sve odgovore.

Ako ste izabrali sliku 2:

Arhanđel Rafael je uz vas i pomaže vam da iscelite svoje fizičke tegobe, ali i da deluje preventivno. Nedostak odmora je prisutan i gornična premorenost polako uzima maha.

Ako ste jedno od onih kojima se život neprekidno vrti oko drugih, vreme je za veliko usporenje ili će posledice biti ozbiljne.

Ako dugo odlažete preglede, posete lekaru, vreme je da se pozabavite time. Takođe, zdrva ishrana, proučavanje raznih metoda lečenja.

Ako ste izrazito duhovna osoba, lako se može desiti da ste telo zapustili. Ne zaboravite da je telo mašina kom je potrebno gorivo. Ako počne da pati, to može ugroziti vašu duhovnu praksu.

Zaboravili ste na sebe. Vreme je da spoznate ponovo koje su vaše potrebe. Šta je potrebno vašem telu, srcu, duši? Šta je potrebno da se osećate dobro i komotno u svojoj koži?

Ako ste izabrali sliku 3:

Arhanđel Gabriel  je uz vas. Poručuje vam da prepreke koje trenutno imate, ne možete razrešiti na nivou uma. Da bi rešili problem koji vas trenutno umara, morate uotići iznad uma i rešiti ga sa višeg nivoa svesti.

Vaš um je zarobljen između vašeg unutrašnjeg, povređenog deteta koje se zainatilo i kontrolora koji misli da zna šta želi, a zapravo je svoje istinske želje potpisnuo.

Potreban vam je dodir sa sopstvenom istinskom dubinom. Potrbno vam je da zavirite u sopstveno srce i nađete utočište tamo, unutrašnje mesto na kom ćete se osećati bezbedno dok radite na sebi.

Ako imate probleme u komunikaciji ili svađe, obratite pažnju. Videćete kako povređeno dete u vama divlja. Takvo ponašanje ne vodi ka vašem najvećem dobru. Šta je skriveni motiv iza vaših svađa? Znam da možete pronaći hiljade razloga zašto ste upravu ali dugujete sebi odgovor odakle toliko besa i gorčine.

Ako ste izabrali sliku 4:

Arhanđel Uriel je uz vas i pomaže vam da se nosite sa situacijama koje vam stvaraju teskobu. Moguće da doživljavate zastoj kada su u pitanju finansije. Neke vaše želje su na čekanju. Možda ste i propustili neku priliku, pa se sada kajete.

Budite sigurni da sve dolazi u pravo vreme. Ako se nešto još uvek nije manifestovalo, to znači da još nije pravo vreme za to ili da vas očekuje nešo bolje.

Ono što trenutno učite, u budućnsti ćete moći da unovčite.Bilo da je reč o knvencionalnom školovaju ili o nečemu drugom. Sve kroz šta prolazite, na kraju će biti pozlaćeno.

Tokom naredne nedelje se čuvajte manipulatora i zlonamernih ljudi. Ne ulećite u veze. Ne ulećite u rizične projekte. Strpite se i pročistite unutrašnje sadržaje pre nego što na nešto pristanete. Ne nasedajte na pritiske.

Ako ste izabrali sliku 5:

Arhanđel Daniel je uz vas i pomaže vam da iscelite ideje o moći i nemoći koji ste stekli od primarne porodice.  Trenutno imate jako velike energetske potencijale. Partner i okolina se sa dobrim razlogom oslanjaju na vas, računajući na vašu mudrost i iskustvo.

Ukoliko ste osoba na visokom položaju ili se jednostavno okolina ugleda na vas, pazite da svoju moć i snagu ne zloupotrebite. Iskušenja će biti jako velika. Moguće da ćete dobiti ponudu koju je teško odbiti, a koja bi podrazumevala kršenje vaših moralnih principa.

Ukoliko odolite iskušenjima, dobijate veliku nagradu. Ostvarenje neke vaše veoma jake želje.

Sad igrate na sve ili ništa.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: kolaž od fotografija pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari