ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PORUKA OD 24. DO 30. JUNA: Izaberite figuru sa slike koja vas privlači i otkrijete šta vas očekuje ove sedmice

Zamolite svoje anđele i vodiče za smernicu, a zatim pogledajte sliku. Ko vam na ovoj slici najviše privlači pažnju: medvedić, lav, lavica ili devojčica? Deo slike koji vas najviše privuče, nosi anđeosku poruku za sledeću nedelju.

ANĐEOSKA PORUKA OD 24. DO 30. JUNA: Izaberite figuru sa slike koja vas privlači i otkrijete šta vas očekuje ove sedmice

Meda:

Ovo je za vas pomalo težak period. Možda ste zapustili zdravlje, a takođe su prisutne i turbulencije u međuljudskim odnosima. Vama je potrebno energetsko isceljivanje, kao i namirnice, aktivnosti i okruženja koja pospešuju mentalno i fizičko zdravlje. Nemojte biti pasivni i nemojte odlagati zdrave odluke. Nastojte da ispravite svoje greške, bilo prema sebi i prema drugima.

Moguće je da ste zbunjeni i neodlučni. Ukoliko nemate dovoljno informacija o važnim temama, budite spremni da potražite pomoć. Zamolite svoje vodiče da vas usmere tamo gde ćete dobiti potrebne informacije. Takođe, ne žurite u akcije pre nego što se informišete o svemu što je potrebno.

Ukoliko dođe do konflikta, nastojte da drugu osobu razumete, da je ne osuđujete. Budite spremni da zaista razumete stavove druge osobe, pa tek onda da o njima diskutujete. Ne komentarišite stvari ako ih niste u potpunosti razumeli.

Lavica:

Snaga vam je na izmaku jer niste dovoljno vodili računa o sebi. Budite spremni da zagrlite i volite sebe, ne očekujući podršku od drugih. Takođe, ne očekujte da će drugi imati razumevanje za vaše potrebe ako vi ne govorite jasno i glasno o njima. Morate ove nedelje staviti sebe na prvo mesto. Ako vi ne stavite sebe na prvo mesto, teško da će to iko drugi da uradi.

Budite snažni u svojim naumima. Gajite iluziju nemoći i to vas jako koči. Možda ste u ulozi žrtve. Možda vas plaši ideja da je sve moguće, da je sve u vašim rukama. Možda se plašite da preuzmete odgovornost za sve što ste sebi u životu priredili. Bilo kako bilo, vodiči vam poručuju da je bezbedno da ispoljite svoju snagu, da je imate više nego što mislite.

Ovo je takođe nedelja koja donosi nekakav novčani dobitak. Taj novac vam stiže kao podrška u ostvarivanju nekog veoma važnog zadatka. Stiže za vaše školovanje, za neko sudbnosno putovanje ili rešavanje nekog važnog životnog pitanja.

Sledi vam ispunjenje neke velike želje. Ako niste sigurni šta želite od života, ovo je nedelja kada treba dobro da razmislite o tome i kada vas očekuje usppeh u svemu što naumite. Dajte Bogu i anđelima jasano do znanja šta želite, i to će se ostvariti.

Lav:

Vodiči vam poručuju da vam čuvaju leđa, da vas vode ka ispunjenju vaših molitvi i ciljeva. Oni vas vole bezuslovno i bezuslovno podržavaju. Kada je potrebno da budete aktivni, dobićete jasnu intuitivnu poruku šta treba das uradite.

Takođe, vodiči vam poručuju da ste zaglavili u ulozi žrtve. Predugo gajite ideje o sopstvenoj nemoći, i vreme je da taj korov iščupate iz vaše bašte. Budite oprezni i pažljivo posmatrajte šta cveta u vašoj bašti, a naročito šta zalivate. Vaša snaga dolazi iz snažnog kontakta sa vodičima i Bogom, zato pazite da taj kontakt ostane snažan. Nemojte dopustiti sebi da odlutate u pogrešnom smeru i izgubite iz vida da ste  božije dete. Kada se osećate slabo, pozovite vaše vodiče da vam obnove snagu, da vas ohrabre i zaštite.

Imajte u vidu da je najgore iza vas. Otvarate polako novo poglavlje života. Nemojte prenositi stare strahove i patnje u novo poglavlje života. Upustite se u nove avanture sa verom.

Za one koji se sele ili traže novi posao, ovo je nedelja kada bi moglo doći do nekakvih pomaka. Naročito ako ispunite zadatak i izađete iz uloge žrtve, napustite ideju nemoći.

Devojčica:

Ovo je nedelja kada se razrešava nešto za ljubavni život, pa i kada ćete moći da dobijete saznanje o tome da li vam je partner srodna duša. Treba da se posvetite odnosima koji imaju nduhovne komponente, koji produbljuju vaš kontakt sa Bogom i vašu veru.

Moguće je da vam intuicija već neko vreme govori određene stvari, a da niste sigurni da li je to zaista intuicija ili zabluda. Odgovor je da je vaša intuicija tačna, da je istina ono što osećate. Treba da verujete svom osećaju.

Dešava se nekakva promena koja donosi  pozitivnu energiju u vaš život. Nova poznanstva stičete na preko posla ili promenom lokacije. Moguće da neko značajan na taj način dolazi u vaš život. Nekakav važan odnos je isprepletan sa poslom, eventualnim putovanjima i selidbama. Ukoliko planirate zajednički život sa partnerom, ovo je dobra nedelja za razgovor o tome, pa i za sam početak rada na ispunjenju obostrane želje.

Važno je da komunicirate dobro sa ljudima oko sebe, da se izrazite u potpunosti. Važno je da sa bliskim ljudima možete biti otvoreni. Ako su vas sputavali, ako se primarna porodica ili dugogodišnji partneri, pokušali da vas ućutkaju, onda je ovo nedelja kada treba da povratite svoj glas.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari