ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PORUKA OD 22. DO 28. JULA: Odaberite makaron i saznajte koliko ste udaljeni od ostvarenja svog najvećeg sna

Vaši vodiči su voljni da vam pomognu da steknete uvid na kom ste delu puta trenutno. Ono što je najvažnije, jeste da pre traženja odgovora, vizualizujete ostvarenje svog najvećeg sna.

ANĐEOSKA PORUKA OD 22. DO 28. JULA: Odaberite makaron i saznajte koliko ste udaljeni od ostvarenja svog najvećeg sna

Nekada je teško odrediti na kom smo delu puta kada je reč o ostvarenju naših najvećih snova i najvećih ambicija. Kada deluje da nam ide lako, može biti da idemo nizbrdo. Kada mislimo da smo daleko od cilja, može se desiti nešto što nas naglo dovodi do ostvarenja. Nekada uspevamo čuti tihi glas intuicije, nekad nas je strahovi nadglasaju.

Vaši vodiči su voljni da vam pomognu da steknete uvid na kom ste delu puta trenutno. Ono što je najvažnije, jeste da pre traženja odgovora, vizualizujete ostvarenje svog najvećeg sna. Ovde je reč o onom snu zbog kojeg imate leptiriće u stomaku, koji vas plaši i privlači ujedno, koji bi učinio da sve svoje kvalitete možete da upotebite na ajbolji način.

Kada vizualizujete svoj cilj, neko vreme žmurite i svesno dišite. Kada dođete u stanje mira, zamolite vodiče za smernicu. Makarons koji vas najviše privlači će ovde igrati ulogu vašeg kolačića sreće, otkriće vam poruku vaših vodiča.

Ako ste izabrali makaron broj 1:

Vi nekad preterujete sa ulaganjem sebe u svoje ciljeve, nadajući se da ćete time ubrzati proces. Vreme je da počnete praviti jasnu razliku između ulaganja i preterivanja. Ako preterujete kada za to nije vreme, potrošićete svu snagu pre vremena.

Vaša želja će se ispuniti, ali dotle će proći više vremena nego što ste mislili ili želeli. Sigurno ćete proći i kroz period kada budete jako zbunjeni i kada budete razmišljali o odustajanju. Kada je teško, potražite savete od onih kojima verujete. Postoje ljudi koji će biti voljni da vam pomognu kada za to dođe vreme.

Na vama je da se nastavite nadati. Dobre stvari dolaze ka vama. Samo, neke stvari ne možete da isforsirate da se stvari dese pre vremena.

Desiće se kada budete najmanje očekivali, na način na koji najmanje očekujete.

Ako ste izabrali makaron broj 2:

Period zbunjenosti i možda problema u partnerskim odnosima, koji se odražavaju i na vaše snove i ambicije. Za vas je u ovom periodu važno da znate kuda da usmerite snagu. Ovo jeste period kada treba da uložite svu svoju unutrašnju snagu, ali na pravi način.

Važno je da takođe da ne čekate da se drugi pobrinu za vas, jer se vrlo lako može desiti da ovih dana okolina neće moći da vam pruži to što vam je potrebno. Pobrinite se vi za sebe.

Ako ste izabrali makaron broj 3:

Vaši vodiči vam daju zeleno svetlo kada je reč o novim poduhvatima. Važno je samo da uspostavite navike koje su pozitivne i u skladu sa onim što želite. Moguće da ćete u procesu preispitivanja navika, shvatiti da vam pre svega treba stabilnost u duhovnoj praksi. Kada je Bog na sredini, sve ostalo dođe na svoje mesto.

Ako ste izabrali makaron broj 4:

Trenutno isceljujete svoje nerazrešene emocije. Moguće je da patite zbog nekih prethodnih neuspeha, prethodnih razočarenja. Te negativne emocije na kojima niste proradili, ne daju vam mir koj vam je potreban da napredujete ka svojim željama i ciljevima. Vaši planovi su dobri, ali traume koje imate su poput crnih rupa koje usisavaju veliki procenat vaše energije. Zbog nekog starog neuspeha koji ne možete sebi da oprostite, osudili ste sebe na nekoliko kasnijih neuspeha koje ste doživeli.

Dobra vest je da ne mora više biti tako. Na vama je da inicirate susret sa mudrom osobom koja će vam pomoći da se rešite uverenja koja vas ograničavaju.

Po razrešenju tih unutrašnjih konflikta, vaši vodiči će vas polako, ali sigurno povesti ka ostvarenju vaših ciljeva. Čak i ako naiđete na lavirint, ako se zagubite na svom putu ka uspehu, ako naletite na bilo koju vrstu prepreke, vaši vodiči će biti spremni da vam daju do znanja šta da radite. Budite otvoreni da ih čujete.

Ako ste izabrali makaron broj 5:

U narednom periodu imate svaku podršku koja vam je potrebna. Na vama je da poradite na buđenju svoje kreativnosti. To neka vam bude pioritet kada je reč o radu na sebi. Moguće da imate potisnut osećaj stida da zato ne pokazujete svoju kreativnu stranu. Kada se u tom smislu pokrenete, do svojih ciljeva ćete stići brže nego što ste mogli i da zamislite.

Ako ste izabrali makaron broj 6:

Ukratko: bez muke nema nauke, bar u ovom slučaju. Neki period se okončao i sada osećate prazninu. Bilo da je reč o uspešno okončanom projektu ili nečemu što se završilo loše, vi sada ne znate gde treba da idete.

Ima još puno toga što treba da naučite. Niste trenutno sigurni kojim putem treba da krenete. Vaši vodiči vas usmeravaju da im date dozvolu da vas zasštite dok učite i tražite ono što vam je potrebno. Pre svega, vi izgradite sistem vrednosti koji će vas štiti od grešaka.

Moguće da dolaze odluke koje će dovesti u pitanje vaše stavove. Biće jako važno da odaberete onu odluku koja je ispravna, ma koliko ona pogrešna bude bila privlačna.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari