ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PORUKA OD 10. DO 16. JUNA: Velika promena očekuje sve koji su rođeni u četvrtak!

Anđeli ove nedelje imaju poruke za vas preko dana koji je bio u vreme vašeg rođenja.

ANĐEOSKA PORUKA OD 10. DO 16. JUNA: Velika promena očekuje sve koji su rođeni u četvrtak!

Znate li koji je bio dan kada ste se rodili? Prema danu vašeg rođenja, ovog puta, anđeli vam šalju poruku za predstojećih sedam dana. Iskoristite njihove sugestije i napravite od ove nedelje - najboljih sedam dana vašeg života!

Krenimo redom...

Ako ste rođeni u ponedeljak:

Vi ste na kraju jednog životnog perioda. Pozovite vaše anđele da vam pomognu da se odvežete od svega što ne treba da bude deo vaše sadašnjosti i budućnosti. Jako je važno da ne pokušavate da zadržite nešto što vam više ne pripada i što ne donosi dobrobit. Budite sigurni da se sve odigrava prema Božanskom tempiranju i po Božijoj promisli. Ako je vreme da nešto ode, to odlazi da bi došlo nešto bolje, što će vas dovesti bliže vašoj životnoj svrsi.

U ovom periodu ste naučili jako važnu životnu lekciju. Uzmite malo vremena za sebe i pišite o svemu što ste naučili. Presaberite se i dopustite da se nova znanja slegnu, kako bi mogli da ih integrišete u sve vaše buduće poduhvate.

Nemojte da patite zbog vrata koja se zatvaraju. Možda će delovati kao da ne možete bez nekih ljudi, ili kao da je promena prevelika za vas, ali verujte da vam Bog nikad neće dati prepreku koju ne možete da prevaziđete, niti bi ikad dozvolio da se desi nešto što nije za vaše najveće dobro.

Ne tugujte zbog vrata koja se zatvaraju

Ako ste rođeni u utorak:

U vama postoji poseban dar, koji vam dozvoljava da se samoisceljujete i isceljujete druge. Ukoliko imate zdravstvenih problema, vaša situacija je daleko od beznadežne. Vaši vodiči vas podsećaju da je vaše zdravlje u vašim rukama, i da u velikoj meri na njega utiče vaš stav, vaša ishrana, način na koji se odnosite prema sebi i svom životu.

Kako biste pojačali protok isceljujuće energije u vašem životu, donosite odluke koje su zdrave i koje podržavaju život. Osvestite ono što je u vama autodestruktivno i molite se za snagu da svoje loše osobine iskorenite.

Arhanđel Rafael je voljan da vam pomogne.

Zdravlje je u vašim rukama i na njega utiču stav, ishrana i način na koji se odnosite prema sebi i drugima

Ako ste rođeni u sredu:

Čeka vas period smirenja i lakši deo puta. Pitanje je samo da li ste vi spremni da prihvatite taj blagoslov koji mir donosi, ili ste suviše navikli na teška vremena da biste se opustili. Možda vam je teško da poverujete u bolje sutra, u mirniji, srećniji život, ili u činjanicu da ponekad stvari mogu da budu jednostavne. Jako je važno da znate da vam vaši vodiči poručuju da možete da se opustite. Ne postoji nikaka zamka i nikakvo ALI.

Mouće da ste se jako puno namučili u životu. Iscrpljeni ste. Prošli ste kroz mnoge oluje i videli ste najcrnje delove života.  Zato, iskoristite ovaj period da se vratite sebi, da zacelite rane, da vidite šta ima novo kod vas. Što je najvažnije, vreme je da skupite snagu, a onda ponovo krenete u akciju, kako biste sebi stvorili bolju budućnost i generalno bolji život. Stvaranje boljeg života je jedino moguće ako ste okej sa sobom, ako znate šta želite i umete da povedete računa o sebi.

Prošli ste kroz oluje i videli najcrnje od života, vreme je da se opustite

Ako ste rođeni u četvrtak:

U vaš život dolazi jako velika, pozitivna promena. Ako ste od onih ljudi koji se plaše promena, onda se molite za hrabrost da ih prihvatite. Ako imate čvrstu veru, onda imate sve što vam je potrebno za ovaj period. Stvari će nekako same da se ređaju na svoje mesto. Čak i onih dana kada sve bude delovalo jako haotično, kada ne budete znali gde udarate, iznenadna rešenja će se pojavljivati. Takvi događaji će biti potvrda da ste na pravom putu i da imate podršku vaših vodiča. Dakle, prihvatite iskušenja kao igru, nemojte da ih doživite suviše ozbiljno.

Vaša perspektiva će se drastično menjati. Dolaze nova viđenja sveta i realnosti. Ako kroz promene prođete svesno i izgradite pozitivne stavove, to će unaprediti vaš život u svakom smislu te reči.

Ako i ne budete sigurni na prvu, promena je definitivno na bolje.

Videćete svet na potpuno nov način, prihvatite promene koje dolaze

Ako ste rođeni u petak:

Povedite brigu o sebi, provedite vreme u samoći. Jako ste umorni, nemate dovoljno energije za sve ono za šta vam je energija potrebna. Možda mislite da nemate vremena za odmor i za posvetiti se sebi, ali zaboravljate nešto veoma važno. Ako ne nalazite dovoljno vremena i resursa da se pobrinete o zdravlju, moraćete naći vreme i resurse da se lečite od bolesti. Ako ne nađete vreme da pružite sebi ljubav, moraćete da se nosite sa mnogo nezdravih odnosa. Ako nemate dovoljno snage za sve svoje poduhvgate, moraćete naći snagu da se nosite sa greškama koje napravite.

Zato, pamet u glavu. Vaši vodiči misle da je veoma važno i da je krajnji trenutak da se pobrinete za one probleme koji vas dugo muče.

Nađite vremena da se posvetite svom zdravlju

Ako ste rođeni u subotu

Nailazite na nekakva odlaganja, pa čak i na odbijanje. Možda mislite da ste stvari konačno poređali kako treba, ili mislite da znate odgovore na goruća pitanja, možda ste gotovo sigurni u uspeh svojih projekata ili se nadate nečemu zaista dobrom. Međutim, ovo nije nedelja kada ćete doživeti uspeh. Zamolite svoje vodiče da vam pomognu da se nosite sa odlaganjima, sa gubitkom, sa odbijanjem. Pokušajte da poraze prihvatite kao pobede. Uspešni su doživljavali isto onoliko poraza koliko i neuspešni ljudi, s tim što su uspešni bili spremni da pokušaju opet, bez odusajanja.

Ukoliko ono što ste zamislili nije za vas, budite sigurni da Bog najbolje zna šta je za koga najbolje. Molite se za spoznaju o putu kojim treba da krenete.

Ovo nije nedelja u kojoj ćete doživeti uspeh, ali ne smete odustati

Ako ste rođeni u nedelju

Niste dovoljno otvorenog uma i često vas to udaljava od pozitivnih rezultata. Vi se molite za pomoć, ali stvarate ograničenja svojim akcijama i uverenjima. Rešenje je već nekoliko puta bilo na dohvat vaših ruku, ali niste bili u stanju da ga vidite. Ali, to nije kraj sveta. Kada se budete otvorili, rešenja će se ponovo pojaviti.

Molite se za spoznaju o tome koliko je Bog zapravo bezgraničan, koliko su opcije koje on može pružiti bezgranične. Ograničenja postoje u ljudskom umu, ali za Boga ona ne postoje. Otvorite se u potpunosti za neočekivano. Nešto čemu se niste nadali, nešto što dolazi u neobičnom obliku, može da donese veću dobrobit od bilo čega što ste mogli da zamislite.

Zamolite svoje vodiče da vam pomognu da otkrijete koje su vaše predrasude, i na koje načine blokirate sebe.

Autor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari