ASTROLOGIJA

Kada vam je potrebna pomoć, obratite se ANĐELIMA: Evo kako da ih upoznate i pričate s njima

Iako većina ljudi nije svesna postojanja anđela, a neki u njih i ne veruju, oni deluju na više različitih načina. Potrebno je istaći da anđeli nikad ne pokušavaju da utiču na čovekovu slobodnu volju ili da ga teraju da radi nešto što ne želi.

Kada vam je potrebna pomoć, obratite se ANĐELIMA: Evo kako da ih upoznate i pričate s njima

Pre nego što pokažemo kako možete da razgovarate s njima, svakako je potrebno da vas upozorimo na jednu stvar. Poruke “s one strane” ne dolaze uvek od anđela, jer postoje i drugi nevidljivi entiteti, koji nemaju najbolje namere.

Ako vam se nekad učini da u duhovnoj poruci koju ste primili postoji i najmanja trunka podilaženja vašem egu, vređanja, osuđivanja, kritike ili nečeg sličnog, to nisu anđeli i najbolje je da smesta prekinete komunikaciju.

Anđeli su vibracije, odnosno razvijeni duhovni entiteti koji vibriraju na frekvencijama koje nadilaze našu percepciju. Prisustvo njihove energije možemo doživeti u obliku slike, glasa, misli ili osećaja, a ponekad kao telesnu senzaciju poput dodira i vala topline.

Budući da je ljudski um nesposoban u celosti da razume njihovu pravu prirodu i dimenziju izvan vremena i prostora u kojoj postoje, “signale” koje prima mora pretvoriti u sebi razumljiv oblik, jednako kao što radio - prijemnik iz mase valova različitih dužina hvata samo one na čiju je frekvenciju namešten.

Anđeli su prema predanju oruđe u Božjim rukama, mediji kroz koje se delovanje Svevišnje sile ili Kosmičke inteligencije manifestuje u svetu u kom se pojavljuje. Oni su tu da podstaknu naš duhovni i lični razvoj, da nas usmere, pouče i pomognu nam u svakom pogledu.

Zbog mogućnosti izbora koja nam je podarena, konačna odluka uvek je naša, a anđeli samo pokušavaju da olakšaju njeno donošenje, ukazaju na najbolje moguće rešenje ili put, pomažu nam da osvestimo i izrazimo svoje jedinstvene talente i ostvarimo istinske težnje naše duše.

Anđeli nam u snovima katkad šalju slike, nekad doslovne, nekad simboličke, kako bi ukazali na smer kojim bi trebalo da krenemo i razrešimo dileme koje nas muče. Poteškoća s ovom vrstom komunikacije jeste to što kad se probudi, čovek često zaboravlja poruku iz sna ili ne zna da je pravilno protumači, odnosno iskoristi.

Vođenje dnevnika snova i nijhovo povezivanje s kasnijim događajima može da nam pomogne da se uvežbamo u iščitavanju njihovih skrivenih značenja.

MOLITVA

Za početak počnite da im se redovno molite, po mogućnosti na glas, i obraćajte im se za pomoć. Molitva anđelu čuvaru biće znak da smo svesni njegovog postojanja i da ga želimo upoznati. Nemojte moliti mehanički, nizati puke fraze misleći na nešto drugo, jer to nije prava molitva.

Dok molite, činite to iskreno, iz srca, osetite to što govorite i u reči se unesite celim bićem. Poverite se svom anđelu, recite mu šta vas muči, čemu težite, razgovarajte s njim kao s prijateljem.

Na kraju mu uvek zahvalite što je ovde za vas, za sve dobre stvari koje imate u životu, a za ono za što ste molili zahvalite mu kao da se već ostvarilo - obavezno u sadašnjem vremenu.

Recimo ako molite za novi posao kažite: “Hvala ti što sada imam posao koji … (navedite svoje zahteve)”, i pokušajte to da doživite kao stvarnost. Kad se ono za šta ste molili ostvari, ne zaboravite da mu ponovno zahvalite. Zahvalnost je vrlo važna za razvijanje odnosa s anđelom jer otvara srce prema ljubavi i dobroti.

Sledeći korak je meditacija. Pronađite mirno mesto, sednite, dlanove položite na natkolenice i okrenite ih prema gore. Bilo bi dobro da zapalite jednu ili više sveća, jer ih anđeli jako vole.

UPOZNAJTE ANĐELE

Zatvorite oči i potpuno se opustite, mišić po mišić. Pažnju usmerite na disanje i ispraznite glavu od misli. Kad osetite da vam je um potpuno miran, vizualizujte zlatnu kuglu iznad svoje glave. Polako počnite da je spuštate i osetite kako obavija svaki delić vašeg tela, od temena do stopala. Dajte sebi vremena za ovu vizualizaciju i nemojte žuriti.

Kad u umu vidite i osetite da ste potpuno u zlatnoj kugli i da njena svetlost obavija celo vaše biće, zamolite anđela da vam se pokaže. Mirno čekajte da vidite šta će se dogoditi. Premda će u prvih par pokušaja osećaj spokoja i unutrašnjeg mira najverovatnije biti jedino što ćete iskusiti, nemojte odustajati. Uskoro ćete početi da doživljavate neobične telesne senzacije, a potom ćete imati i priliku da upoznate svog anđela čuvara.

Ne brinite ako u početku nećete moći da ga vidite, bitno je da osetite njegovo prisustvo. Tada ga upitajte za ime i kad ga čujete u svom umu znaćete da je kontakt uspostavljen i kome da uputite svoje molitve.

Budete li često molili i upražnjavali ovu meditaciju, uskoro ćete upoznati i ostale anđele koji su vam uvek na raspolaganju, a od kojih svaki ima svoje područje delovanja: postoje anđeli čuvari, anđeli isceljenja, anđeli obilja, anđeli kreativnosti i mnogi drugi. Upoznajte ih!

Izvor: atma.hr/Kristina Živković, Astro Magazin / alternativainformacije.com

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari