LIFESTYLE

AKO OSEĆATE DA STE BEZ ENERGIJE, SAMO URADITE OVO: 10 Feng Šui saveta

Ako želite da napravite neke promene potrebno je da se osigurate da je energija u vašem domu sveža. Ljudsko ponašanje je pod uticajem energije. Mestima na kojima provodimo najviše vremena, tj. u našem domu i na poslu, treba dati dodatnu pažnju.

AKO OSEĆATE DA STE BEZ ENERGIJE, SAMO URADITE OVO: 10 Feng Šui saveta

Energija koja preovladava tamo uticaće na naše ponašanje, jer smo živa bića.

Ako živite u kući, a energija u njoj je neprijatna, vi  ćete se možda osećati kao da je sve što bi trebalo da učinite izazov. S druge strane, dom u kojem vlada prijatna energija može učiniti da se osećate nadahnuti, podstaknuti, da osećate kao da stvari teku, itd.

Vidite, Albert Ajnštajn je to shvatio tako davno s E = MC 2. Znao je da je energija jednaka materiji, što znači da je sve energija.

Želimo da budemo sigurni da energija mesta gde živimo, odgovara energiji ciljeva koje želimo postići, tako da smo u mogućnosti lakše voditi život za koji smo predodređeni, piše Elephant journal.

Sledite ove jednostavne savete i vidite koje promene ćete postići.

Očistite dom od nepotrebnih stvari

1. Ako želite oživeti svoj ljubavni život, pobrinite se da sve porodične fotografije i duhovna božanstva ne budu u sobi. Spavaća soba bi trebalo da bude mesto za odmor, intimnost i to je to.

2. Kako bi osigurali dobru energiju spolja, pobrinite se da imate uređen spoljni deo, kao i uređenu ogradu oko svoje imovine. To će osigurati da energija ostane na vašem posedu i pomoći će vam u postizanju vaših ciljeva s novcem, vezama i zdravljem.

3. Čišćenje vašeg doma zapravo poboljšava chi/energiju u vašem domu. Ona pomaže da podignete vibraciju, a time i lakše postignuće ciljeva.

4. Držite područje ulaznih vrata ili „ming tang” čisto, oslobođeno od svih stvari i ostavite razmak od šest stopa iznutra i spolja slobodno, kako bi se osiguralo da energija može teći i da od nje imaju koristi svi stanari.

5. Donirajte nekorišćene stvari u dobrotvorne svrhe. Vaš dom bi trebalo da bude odraz onoga ko ste i šta želite, a ne neuredno mesto zatrpano raznim predmetima. Ne samo da ćete poboljšati energiju u svom domu, vi ćete učiniti i dobro delo.

Sve je u energiji

6. Počnite koristiti smer moći zvan "smer novca" kada duže vremena sedite, radite, gledate TV-a, i sl.. Spavajte s glavom okrenutom u tom smeru moći. To će vam dati motivaciju i energiju potrebnu za čišćenje vašeg doma! Koristite mapu kako bi pronašli svoj smer moći.

7. Ako se osećate zaglavljeno, prenatrpano i ne znate odakle početi, počnite s pražnjenjem jedne fioke! Potreban je samo jedan korak napred da podstakne energiju i da vam da zamah za nastavak raščišćavanja vašeg doma od suvišnih predmeta!

8. Proverite da li je vaš dom svetao, prozračan i dobro provetren. Kako bi uistinu podigli nivo energije u vašem domu, otvorite prozore i pustite sunce unutra.

9. Ako imate u svom domu fontane, akvarijum i slične stvari koje uključuju vodu, uverite se da su čiste. Ako nisu čiste, pobrinite se da ih očistite, jer to može imati negativan uticaj.

10. Budite zahvalni. Zahvalnost je najbrži način za postizanje svih svojih ciljeva. Svi se suočavamo s izazovima, ali važno je imati na umu da možete pronaći dobro u svakoj situaciji. Koristite tu perspektivu kako bi mogli napredovati.

Izvor: atma.hr

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari