ASTROLOGIJA

ANĐEOSKA PORUKA OD 29. APRILA DO 5. MAJA: Deo pejzaža sa slike koji vas je najviše privukao nosi snažnu poruku!

Zamurite i svesno dišite nekoliko minuta. U smirenom stanju, zamolite anđele za smernicu. Pogledajte sliku i odaberite koji deo pejzaža vas najviše privlači. Taj deo koji vas najviše privuče, otriva anđeosku poruku za vas.

ANĐEOSKA PORUKA OD 29. APRILA DO 5. MAJA: Deo pejzaža sa slike koji vas je najviše privukao nosi snažnu poruku!

1.Nebo

Olakšanje posle perioda poteškoća. Definitivno nekakav novi početak, otvaranje novog i uzbudljivog poglavlja. Nešto poput svitanja posle najgoreg mraka.

Predrasude prema novim mogućnostima koje proizilaze iz strahova koji su se prenosili s kolea na koleno, od vaših predaka ka vama. Dobro razmotriti uverenja koja ste pokupili u primarnoj porodici. Samoposmatranje je preko potrebno da biste u ovom periodu bili uspešni.

Okruženi ste dobrim mogućnostima. Podršku dobijate od vila, naročito ako provedete vreme negde gde se one često pojavljuj, negde gde se peva i igra, pored vode, u šumama. Možete im ostaviti čak i neki poklončić poput ratluka, mirišljavog štapića... One će ga sa zahvalnošću prihvatite.

Ukoliko čekate odgovor na neko važno pitanje ili čekate da vas osoba pozove, ne budite nestrpljivi. Osobi od koje vam je odgiovor potreban, treba vreme za refleksiju i razmišljanje. Dobićete svoj odgovor u pravo vreme. Nema potrbe da je požurujete.

2. Oblaci

Ostvarenost koja proizilazi iz dobre uzemljenosti i rada na materijalnom nivou. Ono što ste posadili, sada cveta, a posle će davati divne plodove.

Važno je da ne menjate smer sada. Na dobrom ste putu. Nije vam potrebno premišljanje. Zapravo, premišljanje je destruktivno jer tada ne stojite čvrsto na zemlji i vetar bi vas mogao oduvati u pogrešnom pravcu.

Uvežbavajte zahvalnost. Slavite život. Uskoro dolazi do vrhunca i kompletiranja jednog sjajnog ciklusa, i tada ćete maksimalno uživati u plodovima svog rada.

3. Planina

Moguće da u poslednje vreme prećutkujete puno toga. Činite to zato što se osećate ranjivo i bojite se da dozvolite nekome da vas pogazi. Vašem partneru bi moglo da zasmeta što se ne otvarate dovoljno. Uvek neki deo vas ostaje nedorečen i misteriozan.

Nema razloga za strah. To je osoba koja je očarana vama. I biće još više očarana ukoliko joj pokažete svoj magični svet. Neće vas manje voleti ako pokažete svoje slabosti. Naprotiv, videće vašu neopisivu unutrašnju lepotu koja fakat zaslužuje da bude viđena.

Naredni period donosi velike eskalacije, na raznim nivoima. Izlivi emocija, obilja, problema. Što može da se izlije, izliće se. Ono što možete je da se prepustite dinamici situacije i okrenete je u svoju korist. Potrebno je da budete otvoreni.

4. Jedrilica

Vi ste prilično ostvarena osoba koja ima puno strasti u životu. Ovo je stabilan period za vas. Uživate u stvarima koje radite.

Potrebno vam je da rizikujete sa jedne strane, da se što više izlažete stvarima o kojima se mnogi ne usude ni da misle. Vi možete da izvedete čuda. Ono što je za druge igranje vatrom, za vas je dečija igra.

Potrudite se da tu vašu divlju stranu izbalansirate boravkom u prirodi i korišćenjem biljnih preparata. Nedostaje vam bosonogo hodanje po travi, cvrkut ptica, zrikavci.

Ukoliko poslušate ove smernice, možete osigurati veoma dobar i ravnomeran protok energije kroz život.

5. Stene

Osećaj neostvarenosti, strah od neuspeha. Ne očajavajte. Imate jako dobar atribut u rukama. Vaša povezanost sa prirodom je neopisivno snažna i to vam daje veliku spremnost. Ono što drugi moraju da vežbaju, vi u srcu već znate. Vas automatski privlači ono drvo, onaj cvet, onaj element koji je za vas najbolji. U prirodi se osećate kao kod kuće.

Uredu je da sledite ono za čim istinski gorite. Nemojte dozvoliti da vas strah od neuspeha odvrati od vaših ciljeva.

Imate svo znanje koje vam je potrebno za dobar fokus. Ovo je period koji zahteva snažan fokus i vašu svesnu prisutnost.

6. Voda

Nedostatak odlučnosti sprečava da vam se u životu desi magija. Ovo nije vreme za oklevanje, vreme je da pokažete svoju tvrdoglavu, impulsivnu stranu.

Namernom promenom ponašanja, eksperimentom, možete doći do novog balansa u životu. Možete uvideti da neke stvari nisu zacrtane koliko ste mislili da jesu. Naprotiv. Imate jak uticaj na njih. Svako ponašanje možete menjati. Eksperimenti su skroz okej.

Promena u ovom slučaju donosi jako dobre rezultate, pravu procvat.

Izvor: Indulekha Devi Dasi, FB stranica Anđeoski tarot

Foto: pixabay.com

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari